2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست
چ ربطی داشت؟ برگرده بگه پول ندارم خرج کنم چرامیگه زود تموم کردی

انسان ربات نیست که همیشه رفتار مناسب داشته باشه

بعضا ممکنه تو اوج عصبانیت آدم یه چیزی بگه که قصد بدی نداشته و بعدا تلافی کنه 

قرار نیست همیشه گل و بلبل باشه زندگی مشترک و ازدواج بناش بر پایه صبوری و گذشت و درک متقابله

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوبه که غریبی... بگو پست کردم واسه خانوادم عجب حرفی زده 🤨🤨🤨من بودم بهش میگفتم شکمتو با کاه سیر ...

چندوقتی همش تا میگم فلان چیز بخر میگه من ماه قبل خریدم، خب میگم تموم میشه، میگه تو بلد نیستی نگه داری

دخترم دنیامه..  
پول داره الکی میگه تو ولخرجی، بهش میگم برو بادمجون چیزی بخر ک غذا درست کنم میگه ن حوصله ندارم، خب من ...

همه چی با هم بخر

بادمجونم میخری سرخ کن بذار فریزر 

یا گوجه یا پیازو و کلم و لوبیاسبز هویج فلفل دلمه  و این چیزا هم رو با هم بخر بسته بندی کنبذار فریزر برا یک ماهت داشته باشی 

اینجوری همه غذایی میتونی درست کنی خرابم نمیشن بخای بریزی دور 

چرا خانومای این سایت مرداشون اینقد لوس و قهر قهرویی هستن‌ 😐😐

این کلا یه چیزیش بوده واشر سرسیلندری چیزی سوزونده بوده بعدم گذاشته رفته..

خیلی زشت  و زنندس این رفتارا اونم از یه مرد آخه.. 

هَر چه دَر فَهمِ تو آیَد؛ آن بُوَد مفهومِ تو

دیروزهمسایه بازنش دعواداشت مرده میگفت پول گوشتای منوبده که برم وگرنه نمیرم زنه م جیغ میزد😧میگفت خودتوبچت خوردین زنه شاغل بودمرده بیکارفکرکنم ازمادرش گرفته بود

شما پرستاری بانو؟

آره عزیزم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
واس خودت و دختر یه چی درست کن زودتر بخورید ظرفا بشور  جلو اونم نون پنیر بذار

اگه ب خونوادم بگم ک دعوا راه میفته چون تو خونواده ما این حرفا خیلی زشته

دخترم دنیامه..  
چندوقتی همش تا میگم فلان چیز بخر میگه من ماه قبل خریدم، خب میگم تموم میشه، میگه تو بلد نیستی نگه دار ...

راهش غذا درست نکردنه حرفیم زد بگو وقتی چیزی تو خونه نیس با هوا که غذا نمیپزن تو خریدی و من درست نکردم

اگه ب خونوادم بگم ک دعوا راه میفته چون تو خونواده ما این حرفا خیلی زشته

به خانوادت هیچی نگو سعی کن مشکلاتت و خودت حل کنی من یه بار از خانوادم خواستم مشکلم و حل کنن گند زدن به زندگیم دو ساله دارم خودمو به آبو آتیش میزنم اوضاع و درست کنم