سلام،امروز شوهرم گفتم بریم خرید، اولش گف باشه بعدش شروع کرد به اینکه چرا گوشت، مرغ و فلان زود تموم کردی؟ من ک ندیدم درست کنی، و دعوا.. آخرشم قهر کرد و لباساش جمع کرد و رفت
بچها دلم خیلی گرفته، تا حالا کسی اینجوری بهم نگفته بود، ب هیشکی نمیتونم بگم چون تو شهر غریبم و کسی ندارم، شما بگین چکار کنم😭😭
والا دستمم توو جیب خودم باشه پول گوشت و مرغ وظیفه من نیست.وظیفه شوهرمه.شما هم چون دستت توو جیب خودت نیس کوتاه نیا.وظیفشه برات خرج کنه اینکه دیگه مایحتاجه عزیزم❤
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
اصن مدیریت ندازه، بنزین آزاد و خرج ماشین و اینا مهم نیس، فقط ب خرج خونه ک میرسه زورش میده
باید باهاش منطقی صحبت کنی.پولتونو تقسیم بندی کنید مثلا انقد برای مایحتاج خونه انقدر برای پس انداز انقد برای ماشین و بنزین و فلان.شاید درست خرج کردن رو بلد نیست عزیزم.به نظر نمیاد خسیس باشه
من یک پرستار مهربونم❤👩🏻⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
چکار کنم ک این نشه عادتش؟ اصن الان ک قهر کرده چکار کنم؟
بذار قهر کنه چرا واست مهمه قهر کنه یا نکنه
باهاش حرف بزن بگو خونه مواد خوراکی و بهداشتی میخواد اینا مصرفی هستن و تموم میشه ماهانه یا شایدم هفتگی لازم باشه خرید کنی از منم بابت این چیزا سوال جواب نکن
بذار قهر کنه چرا واست مهمه قهر کنه یا نکنه باهاش حرف بزن بگو خونه مواد خوراکی و بهداشتی میخوا ...
من ک جلوش اصن بروی خودم نیاوردم اما من و بچه تو شهر غریب، خیلی سخته، بخدا کلید کولر خونمون چند وقته خرابه درست نمیکنه، حالا دوستش بگه بیا کولر سرویس کن ب کله میره