2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 86 پست
راهش غذا درست نکردنه حرفیم زد بگو وقتی چیزی تو خونه نیس با هوا که غذا نمیپزن تو خریدی و من درست نکرد ...

شوهر من ی آدم مسئولیت نپذیره، خیلی وقته دارم تحمل میکنم 

دخترم دنیامه..  
خوشبحالت ک دستت تو جیب خودته، اینجور تحقیر نمیشی

والا دستمم توو جیب خودم باشه پول گوشت و مرغ وظیفه من نیست.وظیفه شوهرمه.شما هم چون دستت توو جیب خودت نیس کوتاه نیا.وظیفشه برات خرج کنه اینکه دیگه مایحتاجه عزیزم❤

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانوادت هیچی نگو سعی کن مشکلاتت و خودت حل کنی من یه بار از خانوادم خواستم مشکلم و حل کنن گند زدن ...

چکار کنم ک این نشه عادتش؟ اصن الان ک قهر کرده چکار کنم؟ 

دخترم دنیامه..  
شوهر من ی آدم مسئولیت نپذیره، خیلی وقته دارم تحمل میکنم 

چی بگم خواهر ببرش تو فروشگاه بگو یه چیزی میخوام بیا بریم وقتی که رفتی بگو اه واسه خونه چیز لازمیم اونم دیگه اونجا نمیتونه غر بزنه 😁

والا دستمم توو جیب خودم باشه پول گوشت و مرغ وظیفه من نیست.وظیفه شوهرمه.شما هم چون دستت توو جیب خودت ...

اصن مدیریت ندازه، بنزین آزاد و خرج ماشین و اینا مهم نیس، فقط ب خرج خونه ک میرسه زورش میده

دخترم دنیامه..  
چی بگم خواهر ببرش تو فروشگاه بگو یه چیزی میخوام بیا بریم وقتی که رفتی بگو اه واسه خونه چیز لازمیم او ...

اخم و تخم میکنه بعدشم برسیم دعوا، چقدر بدبختم ک بخاطر خوردن هم باید تحقیر بشم

دخترم دنیامه..  
اصن مدیریت ندازه، بنزین آزاد و خرج ماشین و اینا مهم نیس، فقط ب خرج خونه ک میرسه زورش میده

باید باهاش منطقی صحبت کنی.پولتونو تقسیم بندی کنید مثلا انقد برای مایحتاج خونه انقدر برای پس انداز انقد برای ماشین و بنزین و فلان.شاید درست خرج کردن رو بلد نیست عزیزم.به نظر نمیاد خسیس باشه

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
چکار کنم ک این نشه عادتش؟ اصن الان ک قهر کرده چکار کنم؟ 

بذار قهر کنه چرا واست مهمه قهر کنه یا نکنه 

باهاش حرف بزن بگو خونه مواد خوراکی و بهداشتی میخواد اینا مصرفی هستن و تموم میشه ماهانه یا شایدم هفتگی لازم باشه خرید کنی از منم بابت این چیزا سوال جواب نکن 

بذار قهر کنه چرا واست مهمه قهر کنه یا نکنه  باهاش حرف بزن بگو خونه مواد خوراکی و بهداشتی میخوا ...

من ک جلوش اصن بروی خودم نیاوردم اما من و بچه تو شهر غریب، خیلی سخته، بخدا کلید کولر خونمون چند وقته خرابه درست نمیکنه، حالا دوستش بگه بیا کولر سرویس کن ب کله میره

دخترم دنیامه..  
باید باهاش منطقی صحبت کنی.پولتونو تقسیم بندی کنید مثلا انقد برای مایحتاج خونه انقدر برای پس انداز ان ...

مشکلش اینه میگه من قبل عید 4تا مرغ خریدم چرا تموم شده؟ خب سه چار بار مهمون اومد، بقیش هم خودمون خوردیم میگه نه من نخوردم که الهی زهر مار بخوره

دخترم دنیامه..  
مشکلش اینه میگه من قبل عید 4تا مرغ خریدم چرا تموم شده؟ خب سه چار بار مهمون اومد، بقیش هم خودمون خورد ...

خدا نکنه😂الآن عصبانی عزیزم.آروم باش خودش پشیمون میشه میاد میگه برید خرید