2777
2789
عنوان

ناز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 31 پست
خوب من نمیتونم همچین کاری کنم چون دوست ندارم تحریک‌ش کنم چون دیگه نمیتونم جلوشو بگیرم دیگه چی کار می ...

آره خب تحریک میشه 😂 چه عیبی داره به هردوتون خوش میگذره؟

ببین من این کارو از شوهرم یاد گرفتم خیلی خوبه اینجوری کرد سورپرایز شدم 

نشسته بودیم از کنار من بلند شد از پشت سرم رد شد فکر کردم میخواد بره آب بخوره یهو منو از پشت بغل کردو بوسید خیلی غافلگیر شدم بعد دیگه منم یاد گرفتم اینطوری میکنم بعضی وقتا

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
آره سعی میکنم کمتر بهش زنگ بزنم و پیام بدم و ی مدت اصلا پیگیرش نمیشم باید خودمو سرگرم کنم مرسی 

خواااهش میکنم عزیزم

آخه منم یه مدت شوهرم خیلییی با دوستاش وقت میگذروند و همش مشروب میخورد و کلی غرغر میکردم و‌دعوامون میشد یه بار مامانم بهم همین پیشنهادو داد و گفت اصلا هیچی نگو و بذار هرچند ساعت دوس داره خوش بگذرونه و هرساعتی دلش میخواد بیاد درعوض تو با مهربونی و بی تفاوتی انگار که هیچی نشده بی خیال باش ببین چی میشه 

همونجور که گفت چند باری شبا سرمو گرم کردم تا دیروقت تا دیدم خودش میاد خجالت زدست و معذرت خواهی میکنه 

منم باز بی تفاوت بودم

الان نمیگم تموم شده این برنامه هاش ولی خیلییی بهتر شده

و دعوا و اعصاب خردی نداریم حتی خیلی از من خوشش اومده و‌میاد بغلم میکنه و بوسم میکنه 

من از این راه نتیجه خوبی گرفتم امیدوارم به درد تو‌هم بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.