2777
2789
عنوان

ناز کردن

3713 بازدید | 31 پست

خانومای گل دوستای عزیزم ی سئوال خیلی مهم دارم شما چطور برای همسرتون ناز میکنین یعنی چیکار میکنین میفهمه دارین واسش ناز میکنین البته نه در موقع دعوا و بعدش ها همینطور عادی🥴

نپتون و دامن کوتاه و این حرفارو همه میدونین یا بازم بگم؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خو وووو من نامزدم قبل عقد بهم گفت دوست دارم خانومم واسم ناز کنه ولی من هنوز فکرم درگیره که چطو ن ...

خوب ناز کردن چند مدله یه جور اینکه لباسای س ک س ی بپوشی براش ناز کنی بغلش کنی بوسش کنی اگه میتونی برقصی براش یه جورم اینجوریه که خودتو براش لوس کنی اینو بچه ها بچونه حرف بزنی  قربونت صدقت بره

خوب ناز کردن چند مدله یه جور اینکه لباسای س ک س ی بپوشی براش ناز کنی بغلش کنی بوسش کنی اگه میتونی بر ...

خو همینه دیگه بلد نیستم خودمو لوس کنم به قول آقامون خشنم 😐

چند روز پیش بهش گفتم من میترسم خیلی تنهایی

آخه تنها بودم تو خونه و اونم رفته ماموریت شهرستان..

گفت عزیزم کاش پیشت بودم .گفتم مرسی عشقم .تو برای زندگی مون سختی داری میکشی دورت بگردم .

به شوهرم حس حمایتگری دادم 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یا مثلا شب که خوابیده صداش میزنم _البته وقتی فرداش تعطیله_

میگه چیه چیکارم داری.میگم میخواستم نصفه شبم بهت بگم دوستت دارم 😂😂😂

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺