2777
2789
عنوان

ناز کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3713 بازدید | 31 پست
خوب برو پیشش بشین بگو اقایی اونم بگه جونم بگو منو دوش دالی؟؟

😂😂👌👌

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
چند روز پیش بهش گفتم من میترسم خیلی تنهایی آخه تنها بودم تو خونه و اونم رفته ماموریت شهرستان.. گفت ...

منم چند وقت پیش ها بارون شدید می اومد و رعد و برق وحشتناک بهش گفتم وایی من میترسم گفت مسخره بازی در نیار به حس حمایتگری نرسید باهاش قهر کردم😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش چکار برات میکنه..اونم باید کاری بکنی تا تو روت بازبشه اونم قربون صدقت میره سر به سرت میزاره باه ...

خودش که ماشالا خیلی روش بازه قربون صدقم میره ها ولی دوست دارم ی کاری کنم ترغیب بشه به این کار بعضی وقتها قربون صدقم میره خیلی نه 

خو همینه دیگه بلد نیستم خودمو لوس کنم به قول آقامون خشنم 😐

عیبی نداره کم کم یاد میگیری زیاد که پیشش باشی خود به خود حس زنونه ای به وجود میاد که لوس بغلش میشی انقد شیرینه که نگو😍 وقتی کنار هم میخوابیم سرمو رو سینش فشار میدم و با صدای بچه گونه حرفای عاشقانه میزنم بهم میگه نی نی😍(البته ما سن مون کمه و ازدواج مون سنتی نبوده)

اونم خیلی دوست داره بعضی وقتا بهم میگه جوجه منی واسش جیک جیک میکنم😂

توی خونه کارای سنگین اصلا انجام نمیدم و از شوهرم میخوام کمکم کنه بیرون که خرید کنیم وسایل مو میدم اون بگیره

بعضی وقتا که چیزی میخوام با ناز صداش میکنم و درخواست مو با احترام و صدای نازک میگم

وقتایی که یه آهنگ پخش میشه حتی آهنگ تبلیغات تی وی

با عشوه شونه هامو تکون میدم و آروم میرقصم بعضی وقتاهم مسخره بازی درمیارم

آها یه چیز دیگه بعضی وقتا رو این کاغذ های کوچیک رنگی واسش متن عاشقانه مینویسم یا توی جیبش یا جایی که ببینه میزارم انقدهخوشحال میشه😍

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
منم چند وقت پیش ها بارون شدید می اومد و رعد و برق وحشتناک بهش گفتم وایی من میترسم گفت مسخره بازی در ...

😂😂

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
اینا رو که خودمم میدونم ولی منظورم لوس شدنه ی همچین حالتی

اول از همه همیشه شاد باش و باهاش خوب و مهربون  باش تا این حالتت براش عادی باشه بعد بعد بعد این قسمتش مهمه « هروقت حس کردی نیاز به ناز کردن داری، یه کم ناراحت باش و مثل همیشه باهاش نباش تا بفهمه تغییر کردی اون وقت مباد ازت بپرسه عزیزم چیزی شده 

اولش نگو چی میخوای اگه اصرار کرد و باهات با نرمی و مهربونی خواست بهش بگی  اون وقت خواستتو با به حالت لوسی و بچه گونه میگی 😊 

فقط یادت باشه همیشه هرروز باید نرم و‌ ملایم و غیرلوس باشی تا موقع نیازت وقتی خواستی لوس شی به چشم بیاد

اگه همیشه لوس باشی عادی و خسته کننده میشه براش و دیگه توجهی به این لوسیات نخواهد داشت😊

عیبی نداره کم کم یاد میگیری زیاد که پیشش باشی خود به خود حس زنونه ای به وجود میاد که لوس بغلش میشی ا ...

منم بعضی از این کارها رو میکنم و بعضی هاشو نه یعنی میخام ها نمیشه البته بگم ها زیاد هم پیشش بودم ولی حس میکنم اشتباهم همین‌جاست حس میکنم هر چقدر ازش دور باشم بیشتر قدرمو بدونه میدونی اوایل همینجوری بودها اما الان با گذشت ی سال دیگه اصن اونجوری نیس همش سرش تو کارش و تو گوشی شه بهشم میگم بدش میاد

منم بعضی از این کارها رو میکنم و بعضی هاشو نه یعنی میخام ها نمیشه البته بگم ها زیاد هم پیشش بودم ولی ...

شوهر منم خیلی سرشو میزاره تو گوشی و لپ تاب

منم یه لباس خوشگل میپوشم و آرایش میکنم

با نیم متر فاصله ازش میشینم و با گوشی کار میکنم

چند کلمه حرف میزنم که منو ببینه 

بعد هی میگه خوشگلم بیا پیشم منم ناز میکنم میگم نمیام آخرش خودش میاد و گوشیشو یادش میره

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
اول از همه همیشه شاد باش و باهاش خوب و مهربون  باش تا این حالتت براش عادی باشه بعد بعد بعد این ...

میدونی اوایل همینجوری بودم ی دختر شاد و سرزنده و خیلی مهربون خیلی مواظب رفتارم باهاش بودم اونم همینطور بود ولی خوب مثلا من دوست دارم مثل همه نامزدهای دیگه بریم بگردیم خوش باشیم ولی اون همیشه کار داره و خوب این منو ناراحت کرده و همیشه هم از من انتظار داره درک کنم اصن خوش نبودم تو نامزدیم هیچ خاطره قشنگی ندارم همش درگیری های روزمره خوب اینا رو من خیلی تاثیر گذاشته یعنی ب ی خانوم غری تبدیل شدم که اصلنم حرفامو گوش نمیده همش وای وای میکنه

شوهر منم خیلی سرشو میزاره تو گوشی و لپ تاب منم یه لباس خوشگل میپوشم و آرایش میکنم با نیم متر فاصله ...

خوب من نمیتونم همچین کاری کنم چون دوست ندارم تحریک‌ش کنم چون دیگه نمیتونم جلوشو بگیرم دیگه چی کار میکنی

میدونی اوایل همینجوری بودم ی دختر شاد و سرزنده و خیلی مهربون خیلی مواظب رفتارم باهاش بودم اونم همینط ...

برید پیش مشاور 

بگو‌من از این وضع ناراحتم و باید درست شه 

بعضی وقتا به حالت نی نی و  با صدای بچه گونه ازش درخواست کن

مردا زود قبول میکنن

البته بستگی به شوهرت  هم داره 

برید پیش مشاور  بگو‌من از این وضع ناراحتم و باید درست شه  بعضی وقتا به حالت نی نی و &nbs ...

این وضع رو که میدونم درست میشه چون اول کاراشه خیلی سرش شلوغه و بهم ریختس اینم بگم تو دوتا استان مختلفی یعنی کارش تو ی استان دیگس از هم دوریم وقتی هم میاد اینجا هم ی کاری رو شروع کرده اون جاست منم همش تو خونه بیشتر هم تقصیر خودمه دیگه همش غررر میزنم دلم میخاد عوض بشم راهکار بدین

این وضع رو که میدونم درست میشه چون اول کاراشه خیلی سرش شلوغه و بهم ریختس اینم بگم تو دوتا استان مختل ...

خوب یه مدت سعی کن بی تفاوت باشی و اصلاااا غر نزنی 

به جاش هروقت دیدیش شادش کنی و براش دلبری کنی

مردا از زن غرغرو خوششون نمیاد 

من میگم یه مدت اصلا بهش غر نزن و بی تفاوت باش ببین چه جوری میشه 

امتحانش ضرر نداره

اون الان استرس غرغر شنیدناتم داره حتما

یه مدت بذار تو عالم خودش باشه فقط یه مدت امتحان کن

خوب یه مدت سعی کن بی تفاوت باشی و اصلاااا غر نزنی  به جاش هروقت دیدیش شادش کنی و براش دلبری کن ...

آره سعی میکنم کمتر بهش زنگ بزنم و پیام بدم و ی مدت اصلا پیگیرش نمیشم باید خودمو سرگرم کنم مرسی