2777
2789
عنوان

ازمایش شوهرم

145 بازدید | 13 پست

سلام من خیلی ناراحتم بچه ها

من دوساله میرم دکتر همه میگن مشکل از منه تنبلی داشتم الانم گفتن ضخامت رحمم کمه اینا هیچ این غمم کم بود

اونروز ازمایش شوهرم و بردم گفت ۷۳ درصد اسپرما حرکت رو به جلو ندارن فقط ۲۷ درصد خوبه

دکتر ارو لوژی خوب تو مشهد کی سراغ داره لطفا بگین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

من سراغ دارم باید شوهرم بیاد ازش بپرسم

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

انشاالله درست میشه

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون برام بفرست

عزیزم از شوهرم پرسیدم ببین تو خیابون ابن سینا نرسیده به بیمارستان امام رضا بود رفتیم اسمش و آدرس دقیق شرمنده ک یادمون نیست... خیلی وقت پیش بود

عزیزم از شوهرم پرسیدم ببین تو خیابون ابن سینا نرسیده به بیمارستان امام رضا بود رفتیم اسمش و آدرس دقی ...

باشه ممنون

عزیزم از شوهرم پرسیدم ببین تو خیابون ابن سینا نرسیده به بیمارستان امام رضا بود رفتیم اسمش و آدرس دقی ...

شما رفتین مشکلتون حل شد الان نی نی دارین

شما رفتین مشکلتون حل شد الان نی نی دارین

نه من شوهرم نرفته بود من نرفتم برا کلیه و اینا... ولی منم بچه دار نشدم تو اقدامم... یه مرکز ناباروری هست تو مشهد به اسم نوین ک اگ خواستید برید اونجا و خیلیا رو دیدم ک حامله شدم تو کوثر 8 دکتر مهناز منصوری... منم جدیدا آدرس گرفتم و دیدم کسایی ک رفتن و نتیجه گرفتن

نه من شوهرم نرفته بود من نرفتم برا کلیه و اینا... ولی منم بچه دار نشدم تو اقدامم... یه مرکز ناباروری ...

اره نوین شنیدم ولی خصوصی هست از لحاظ مالی شرایط شو ندارم شوهرمم  iui و  ivf دوست نداره

ان شاالله هرکی ارزوی بچه داره خدا بهترینهاشو نصیبش کنه

برامون دعا کنید

سلام

حانیه جان همسر منم شرایطش مثل همسر شما بود، اولش مثل همسر شما آی وی اف و ... دوست نداشت، اما بعد از 6سال منتظر معجزه شدن و نتیجه نگرفتن حالا که اسپرمهاش صفر شده و میکرو هم به راحتی جواب نمیده پشیمون شده.

سعی کن برا آی وی اف راضیش کنی تا دیر نشده، یا حداقل تا سنش زیاد نشده بعد یک دوره درمان طب سنتی و اصلاح مزاج برید اسپرها رو فریز کنید برای روز مبادا. ان‌‌شالله که بهش نیاز پیدا نکنید و طبیعی بچه دار بشید.

بیمارستانهای دولتی که بخش آی وی اف دارند، برید، هزینه هاشون خیلی مناسب تر از مراکز خصوصیه

الهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه...
اره نوین شنیدم ولی خصوصی هست از لحاظ مالی شرایط شو ندارم شوهرمم  iui و  ivf دوست نداره ان ...

آها ینی اونجا فقط با ای وی اف و ای یو ای باردار میشن؟؟  خدا انشالله کمکتون کنه و بزودی زود خبر بارداریتونو بدید... من دکتر زیاد می‌شناسم یه دکتر زنان هست آقا هستن ایشونم خیلی کارشون عالیههه

آها ینی اونجا فقط با ای وی اف و ای یو ای باردار میشن؟؟  خدا انشالله کمکتون کنه و بزودی زود خبر ...

نه دارو درمانی هم دارن 

من میخام مرکز میلاد برم دولتیه

ان شاالله شماهم بزودی بچه صالح و سالم نصیبتون کنه

سلام حانیه جان همسر منم شرایطش مثل همسر شما بود، اولش مثل همسر شما آی وی اف و ... دوست نداشت، اما ب ...

ممنون اره 

دیگه چاره چیه من بچه خیلی دوست دارم باید راضیش کنم