2777
2789
عنوان

راهنمایی

98 بازدید | 14 پست

اگر شوهرتون خانوادش توی یه شهر باشن همشون 

و شما یه شهر دیگه باشین که نصف فامیلاتون پیش خودتون نصف دیگه توی شهر های مختلف هستن 

عروسی و کجا میگیرین؟

پیش خانواده همسر

شهر خودتون؟

شهری که اکثر فامیلای خودتون هستن؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی میگرفتم که میدونستم مردم نمیان خونه مامانم اینا بخوابن و اونا رو در به زحمت و دردسر بندازن  ...

فامیلامون تو لرستان خودمون تهران

طرف و کل فامیلاش اهواز

حالا چکار کنم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سمت ما در چنین مواردی دو تا عروسی میگیرن

نیز خیلی وضعیت خوبه و همه چیز اوکی😐حالا منم بیام دوتا عروسی بگیرم اونم با این بیپولی و وضعت خراب

بتونم یه عروسی عین آدم بگیرم هنر کردم

وصالتان نور باران.

مرسی عشق

فامیلامون تو لرستان خودمون تهران  طرف و کل فامیلاش اهواز حالا چکار کنم؟

برو اهواز بگیر .

اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان . 

مامانتم نمیدونه از اونا پذیرایی کنه یا به فک عروسی و استرهاش باشه.

بازم خودت بهتر صلاح میدونی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
برو اهواز بگیر . اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان .  مامانتم نمیدونه از اونا پ ...

من هیچی نمیدونم😐فقط میدونم خونم میره اهواز

اینم در نظر بگیر الان اهواز بخار پز میشی 

شهرش اهواز نیست نمیگم شناسایی نشه عروسی هم الان نیست اصلا

اولا هنوز به عروسیت مونده . فکرشو نکن . دوما تا جایی که میتونی راحتی خودتو و خانوادتو در نظر بگیر .

فقط میخوام همه باشن طرف هم تک پسر نمیدونم چکار کنم واقعا