هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان راهنمایی 98 بازدید | 14 پست اگر شوهرتون خانوادش توی یه شهر باشن همشون و شما یه شهر دیگه باشین که نصف فامیلاتون پیش خودتون نصف دیگه توی شهر های مختلف هستن عروسی و کجا میگیرین؟پیش خانواده همسرشهر خودتون؟شهری که اکثر فامیلای خودتون هستن؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/03/15 | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52633 من باشم تو شهری میگیرم که همه فامیل های همسرم هستن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 جایی میگرفتم که میدونستم مردم نمیان خونه مامانم اینا بخوابن و اونا رو در به زحمت و دردسر بندازن نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 جایی میگرفتم که میدونستم مردم نمیان خونه مامانم اینا بخوابن و اونا رو در به زحمت و دردسر بندازن ... فامیلامون تو لرستان خودمون تهران طرف و کل فامیلاش اهوازحالا چکار کنم؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 سمت ما در چنین مواردی دو تا عروسی میگیرن نیز خیلی وضعیت خوبه و همه چیز اوکی😐حالا منم بیام دوتا عروسی بگیرم اونم با این بیپولی و وضعت خراببتونم یه عروسی عین آدم بگیرم هنر کردم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 وصالتان نور باران. مرسی عشق کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 فامیلامون تو لرستان خودمون تهران طرف و کل فامیلاش اهواز حالا چکار کنم؟ برو اهواز بگیر .اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان . مامانتم نمیدونه از اونا پذیرایی کنه یا به فک عروسی و استرهاش باشه.بازم خودت بهتر صلاح میدونی نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 اینم در نظر بگیر الان اهواز بخار پز میشی نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 برو اهواز بگیر . اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان . مامانتم نمیدونه از اونا پ ... من هیچی نمیدونم😐فقط میدونم خونم میره اهواز کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اینم در نظر بگیر الان اهواز بخار پز میشی شهرش اهواز نیست نمیگم شناسایی نشه عروسی هم الان نیست اصلا کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 من هیچی نمیدونم😐فقط میدونم خونم میره اهواز اولا هنوز به عروسیت مونده . فکرشو نکن .دوما تا جایی که میتونی راحتی خودتو و خانوادتو در نظر بگیر . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اولا هنوز به عروسیت مونده . فکرشو نکن . دوما تا جایی که میتونی راحتی خودتو و خانوادتو در نظر بگیر . فقط میخوام همه باشن طرف هم تک پسر نمیدونم چکار کنم واقعا کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 فقط میخوام همه باشن طرف هم تک پسر نمیدونم چکار کنم واقعا هر جا عروسی بگیری مردم اگه بخوان بیان حتما میان . تونگران این چیزاش نباش نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(