2777
2789
عنوان

راهنمایی

98 بازدید | 14 پست

اگر شوهرتون خانوادش توی یه شهر باشن همشون 

و شما یه شهر دیگه باشین که نصف فامیلاتون پیش خودتون نصف دیگه توی شهر های مختلف هستن 

عروسی و کجا میگیرین؟

پیش خانواده همسر

شهر خودتون؟

شهری که اکثر فامیلای خودتون هستن؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی میگرفتم که میدونستم مردم نمیان خونه مامانم اینا بخوابن و اونا رو در به زحمت و دردسر بندازن  ...

فامیلامون تو لرستان خودمون تهران

طرف و کل فامیلاش اهواز

حالا چکار کنم؟

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
سمت ما در چنین مواردی دو تا عروسی میگیرن

نیز خیلی وضعیت خوبه و همه چیز اوکی😐حالا منم بیام دوتا عروسی بگیرم اونم با این بیپولی و وضعت خراب

بتونم یه عروسی عین آدم بگیرم هنر کردم

وصالتان نور باران.

مرسی عشق

فامیلامون تو لرستان خودمون تهران  طرف و کل فامیلاش اهواز حالا چکار کنم؟

برو اهواز بگیر .

اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان . 

مامانتم نمیدونه از اونا پذیرایی کنه یا به فک عروسی و استرهاش باشه.

بازم خودت بهتر صلاح میدونی 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
برو اهواز بگیر . اگه تهران بگیری یه دو روز خونه مامانت اینا میان .  مامانتم نمیدونه از اونا پ ...

من هیچی نمیدونم😐فقط میدونم خونم میره اهواز

اینم در نظر بگیر الان اهواز بخار پز میشی 

شهرش اهواز نیست نمیگم شناسایی نشه عروسی هم الان نیست اصلا

اولا هنوز به عروسیت مونده . فکرشو نکن . دوما تا جایی که میتونی راحتی خودتو و خانوادتو در نظر بگیر .

فقط میخوام همه باشن طرف هم تک پسر نمیدونم چکار کنم واقعا