2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین!!😶

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتا ازین ک بلوز شلواره عصبی میشم چ برسه این کارارو کنه پیش شوهرم...

من تو روشون میگم اسی....

یوقتی ک شوهرشم باشع شوهرت و جاریت

این رفتارو ازش دیدی بلند بگو ناراحتیتو ابراز کن 

بگو تا شوهر بی غیرتش خجالت بکشه

بعد قهر کن برو تو اتاق درم قفل کن

ب هیچکی ام محل نزار 

دیگ هم باهاش رفت و آمد نداشته باش

من عصبی بشم اینجوری میکتم

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
واااا ب شوهرت اخطار بده مثلا ی سری ک میرین بیرون دستتو نده بهش  اگ گفت چرا بگو چون دستات مال ...

چییییی😵عووووووق

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
چییییی😵عووووووق

عوق ب کدوم حرفم؟!😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

میدونی برادرشوهر من 16 سال ازم بزرگتره اما واقعا آقاست برادرانه بهم محبت میکنه اخلاق شوهرم خیلی بده زودرنج و عصبیه مهمونیاشون نمیره اما برادرشوهرم با نگاهش بهم حالی میکنه ک غمت نباشه

اونو ببینم بیشتر روحیه میگیرم تا شوهر همیشه اخموی خودم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عوق ب کدوم حرفم؟!😐

به آخرش

وای هنوز جلوی چشامه اونی ک گفتی

به آخرش وای هنوز جلوی چشامه اونی ک گفتی

حالا این ک چیزی نیست

کلا خاله هاش و زنداییاش باهاش حرفای +۱۸ میزنن

منم حرص میخورم

چون خانوادگی همینن و نمیشه عوضشون کرد🤦🏻‍♀️

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
حالا این ک چیزی نیست کلا خاله هاش و زنداییاش باهاش حرفای +۱۸ میزنن منم حرص میخورم چون خانوادگی هم ...

ای وای نعه آخه چرا انقد بی تربیتن  

ای وای نعه آخه چرا انقد بی تربیتن    

نمیدونم والا

خداروشکر دارم طلاق میگیرم😶

نمیدونم والا خداروشکر دارم طلاق میگیرم😶

خداروشکر این اولین باره از شنیدن خبر طلاق کسی انس خوشحال میشم

ببخشیدا اما واقعا تو کتم نمیرف آخه چرا اونطوری رفتار میکنن

بچه داری؟