2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین!!😶

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 67 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اوایل ک عقد کرده بودم برادر شوهر دارم ۶ سال ازم کوچیکتره همیشه بهش محبت میکردم مثل برادرخودم باهاش صحبت میکردم بعده ی مدت دیدم سجوری باهام رفتار میکنه خیلی ترسیدم ازون موقع خیلی سرد باهاش برخوردمیکنم بعضیارو جو میگیره یادشون میره جایگاهشون

میدونی بعضی از خونوادع ها باهم راحتن .. جالب نیس این قضیه ولی شاید خصلتشون همینه

ببين ما خيلي راحتيم 

خيلي راحتتر از اوني ك فك كني 

پنج سال برادرشوهرم مجرد بود الان ازدواج كرده 

شوهرم كارش سنگين بود همههههه جا برادرشوهرم منو ميبرد 

تو پوشش ايناهم خيلي راحتيم 

حتي مسافرت چند ساعته هم رفتيم باهم 

خيلي چرت وپرت ميگيم ميخنديم برا تولدش كيك درست ميكنم 

وليييي محاله همچين رفتارايي اين رفتارا فقط يه معني ميده تو هر فرهنگي حتي همون اروپايي وقتي دستت بره لاي موهاي يه كرد معنيش فقط يه چيزه اونم دلبري

خک تو مخ جاریت.شرمنده اسی ولی حقیقته.سعی کن دورش کنی از شوهرت.خطریه  

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

چون تو خانوادمون چنین روابطی نیست که نامحرم دست بدن و دست همدیگرو بگیرن نمیتونم کمکت کنم ولی برا بهتر شدن زندگی خودت باید از اول انتخابت رو هوشمندانه انجام میدادی

موفق باشی

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
یا تو جمع فقط با شوهرم حرف میزنه میریم خونشون میگه غذای مورد علاقه شوهرمو درست میکنه و اعلام میکنه ب ...

واااا

ب شوهرت اخطار بده

مثلا ی سری ک میرین بیرون دستتو نده بهش 

اگ گفت چرا بگو چون دستات مال من نیست ک

مال بقیست ، همه بهش دسترسی دارن 

اگ گفت کی ، اولش ی ذره طولش بده ولی بعد بگو مثلا منم دستای تورو میگیرم زن داداشتم میگیره

منم موهاتو نوازش میکنم ماساژت میدم اونم این کارو میکنه ، منم غذای مورد علاقتو میمزم اونم این کارو مبکنه

پس فرق مادوتا چیه؟!

وقتی اون همه این کارا رو واست میکرد و انقد بهت میچسبید چرا اومدی با من ازدواج کردی؟؟!! تو ک از اون ارامش میگیری

بگو من دوست ندارم تورو با کسی سهیم بشم

من خودمم ی بار اینو ب شوهرم گفتم

چون خالش ازلبای شوهرم میبوسید😶😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
آره بخدااا لاس میزنن.من نمیدونستم تا اینکه وارد خانوادشون شدم مثل اینکه سر اینکاراش از شوهرشم حسابی ...

کلا هول پس 😐🤦🏻‍♀️

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
منم یه جاری دارم سحر خیلی با شوهرم صمیمیه بهمم گف تو برادرشوهرا ازهمه بیشترر شوهرمنو دوس داره مثل بر ...

والا منم عروس شدنی برادرشوهرکوچیکم ۱۳ ، ۱۴ سالش بود

ولی چون سن بلوغش بود ، فرق بین صمیمیت و دوستی و خودمونی بودن رو درک نمیکنه ، تو خیال خودش یه جور دیگه حساب میکنه ، برای همین همیشه فاصله م رو حفظ کردم باهاشون

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش