2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین!!😶

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 67 پست
یا تو جمع فقط با شوهرم حرف میزنه میریم خونشون میگه غذای مورد علاقه شوهرمو درست میکنه و اعلام میکنه ب ...

نمیدونم چرا نمیتونم اینو باور کنم ببخشید😶آخه هرکی جا شما باشه شوهر و جاری رو جررررر میده  

بیا اصن بلند ترین انگشت منم برا تو... 🖕

به نظر من اعتماد نکن

من یه پسریو میشناسم ک با افتخار با زنداداشش رابطه جنسی داشت داداششم نمیدونست

این چیزا خیلی زیاد شده توروخدا حواستو بیشتر جمع کن

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر این اولین باره از شنیدن خبر طلاق کسی انس خوشحال میشم ببخشیدا اما واقعا تو کتم نمیرف آخه چر ...

ن عزیزم بچه ندارم

واسه منم هضم کاراشون سخته

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
وای واقعا مگه میشه در این حد😲😲😲😲😲😲😲

بعله

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت