2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین!!😶

743 بازدید | 67 پست

راستش من تازه عروس این خانواده شدم 

از همون نامزدیم متوجه این قضیه شدم که جاریم خیلی بیش از حد به شوهرم میچسبه و توجه میکنه تو جمع البته از شوهرم بزرگتره من گذاشتم رو صمیمیت و اینکه مثل خواهرشه...

ولی از همون نامزدی شروع شد حتی تو عکسای نامزدیمم هست این تو عکس کنار شوهرم بود شوهرم دسته منو نگرفته بود چون نامزد بودیم ولی اون جوری دسته شوهرمو گرفته بود و انگشتاشو تو انگشتاش گره زده بود وقتی عکسو دیدم خیلی شک کردم و ناراحت شدم بعد تو دوستیم شوهرم بهم میگفت کع منو این جاریم که اسمش سحره همیشه دوتایی میرفتیم اینورو اونور کل شهرو میگشتیم تا دادششم به شوخی بهم گفت خوب زنه منو دزدیدی میبریش اینور و اونور من خیلی حساس شدم اگه خواستین بازم چیزیای خیلی مهمتریم هست که دیدم ،میتونم بازم تعریف کنم!بنظرتون حساسیتم الکیه؟؟

کار درستی نمیکنن😬

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

خیر

بگو بقیشو

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی ... دوتا ادم با اینجور روابط هم میتونن سالم و بی منظور باشت  هم میتونن نباشن ... من قضاوت نمیکنم واقعا 

چون هر دو نوعش ممکنه ... 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

اگ انقد ب اصول مذهبی پایبندن ک دست شما ک نامزدشیو نگرفته

پس چطور دست زن داداش نامحرمو گرفته؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خیر بگو بقیشو

یا تو جمع فقط با شوهرم حرف میزنه میریم خونشون میگه غذای مورد علاقه شوهرمو درست میکنه و اعلام میکنه بعد شوهرمو قلقلک میده سرشو ماساژ میده دست تو موهاش میاره چند دقیقه .من باید چیکار کنم حالم بده واقعا بین دوراهیم

یا تو جمع فقط با شوهرم حرف میزنه میریم خونشون میگه غذای مورد علاقه شوهرمو درست میکنه و اعلام میکنه ب ...

تهوع اوره برای من...

اصلا لین مرد و زن قابل تحمل نیستن 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭