پشمالووو مدیر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 عنوان ما آی وی افی های جدید | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 141 پست دوستان من دارم میرمتو سیکل ای وی اف دکتر بهم گفته بود روز اول پریود بیا که سیکل رو شروع کنیم من دیشب که سه شنبه باشه پریود شدم تا شنبه هم که تعطیله و دکتر نیست ینی سیکلم کنسل میشه این ماه ؟ داروها از چه روزی شروع میشن مرا هزار امید است و هر هزار تویی .. 1399/03/14 | 17:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم با همین ای یوای مادر بشی 😍 من ۲۸ سالمه ۲ تا برام انتقال داد ... همش دوتا دوتا میده من شاید بهش بگم سه تا انتقال بده برام اگر کارم ب ای وی آف برسه .انشالله مثبت میشه تورخدا بهم خبر بده 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 عزیزم ایشالا که ای یو آیت مثبت بشه دیگه راحت بشی نری تو ای وی اف 🙏 آمپول که از اول سیکل هست ... خب روزی 24واحد یعنی چی من سینال 75واحد سه عدد نوشته مثلا واسه تو چند تا شد بعد هزینه کلی امپولا چند شد 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 همش دوتا دوتا میده من شاید بهش بگم سه تا انتقال بده برام اگر کارم ب ای وی آف برسه . انشالله مثبت می ... گفت نظر جنین شناسه که چن تا انتقال بده حالا باز بهش بگو ببین چی میگه البته ایشالا کارت به ای وی اف نرسه و با همین ای یو ای باردار بشی عزیزم 😍 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 گفت نظر جنین شناسه که چن تا انتقال بده حالا باز بهش بگو ببین چی میگه البته ایشالا کارت به ای ... مرسی گلم خدا کنه هزینه کلی چقد میخواد 10میلیون کافیه؟؟؟ 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 خب روزی 24واحد یعنی چی من سینال 75واحد سه عدد نوشته مثلا واسه تو چند تا شد بعد هزینه کلی امپولا چند ... برا من ازین قلمیا بود رو ۲۴ میذاشتم میزدم مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 مرسی گلم خدا کنه هزینه کلی چقد میخواد 10میلیون کافیه؟؟؟ ی من هزینه دارو و ویزیت و آزمایش تقریبا ۱۵۰۰ دادم شایدم کمتر هزینه تخمک کشی ۴۳۰۰ ۱۲۰۰ هم هزینه فریز جنین دادم دیروزم ۲ تومن دادم برا انتقال ۷۰۰ اینا هم ویزیت و دارو انتقال شد مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 ی من هزینه دارو و ویزیت و آزمایش تقریبا ۱۵۰۰ دادم شایدم کمتر هزینه تخمک کشی ۴۳۰۰ ۱۲۰۰& ... الان خیلی بیشتر شده خیلی 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 الان خیلی بیشتر شده خیلی اره میدونم 😔 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 توکل کن بخدا ایشالا زودی مادر بشی عزیزم 🙏 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آناهیتا۱۹۸۹ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 25 توکل کن بخدا ایشالا زودی مادر بشی عزیزم 🙏 درخواست دوستی دادم .بیا کارت دارم اون آی دیمو فراموش کردم بیااا😅
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 درخواست دوستی دادم .بیا کارت دارم اون آی دیمو فراموش کردم بیااا😅 سلام عزیزم کجا بودییییی تو دختر ! کلی تو فکرت بودم مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 پشمالو بسلامتی انتقال دادی مبارک باشه گلم خبرم کن نتیجه چیشد منم دیروز پیش نقاب ای یوای کردم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 پشمالو بسلامتی انتقال دادی مبارک باشه گلم خبرم کن نتیجه چیشد منم دیروز پیش نقاب ای یوای کردم اره عزیزم انتقال دادم به سلامتی ایشالا مامان بشی عزیزم 🙏😍من روز ۱۱ انتقالم مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 اره عزیزم انتقال دادم به سلامتی ایشالا مامان بشی عزیزم 🙏😍 من روز ۱۱ انتقالم انشاالله خودتم مامان شدی الان حتما خبرم کنی 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞