2777
2789
عنوان

ما آی وی افی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 141 پست
دوست عزیز کجا انتقال دادی بسلامتی؟ با دکتر کی؟ آخه منم اهوازم با دکتر نقاب کلینیک مهزیار هجدهم انتق ...

منم مهزیار انتقال دادم پیش دکتر نقاب 

عزیزم به سلامتی روز دهم هستی ؟ مشکلت چی بود عزیزم بار اولته انتقال دادی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مهزیار انتقال دادم پیش دکتر نقاب  عزیزم به سلامتی روز دهم هستی ؟ مشکلت چی بود عزیزم بار او ...

دفعه سوم هست انتقال میدم. شما چی؟

باور میکنی نمیدونم رو چندمه! اصلا نمیشمارم، به نتیجه فکر نمیکنم، ولی فکر کنم دوم باید آزمایش بدم. شما چندم باید آزمایش بدی؟

همسرم حرکت اسپرمش ضعیفه.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
دفعه سوم هست انتقال میدم. شما چی؟ باور میکنی نمیدونم رو چندمه! اصلا نمیشمارم، به نتیجه فکر نمیکنم، ...

من بار اولمه ایشالا این بار دامنت سبز بشه عزیزم دعا میکنم برات حتما 🙏🙏🙏🙏🙏 

سلام پشمالو چی شد ای وی افت ب کجا رسید

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
سلام عزیزم  من امروز انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد

پشمالو من دیرزو رفتم مطب واسه ای یو ای وارد سیکل شدم منفی شه باید برم ای وی اف نظرت چی بود چطور بود روال ای وی اف رو هم رفته کلا چندتا آمپول برات نوشت

انشاالله ب حق حضرت زهرا مثبت شه برات ده تا صلوات فرستادم برات

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

پشمالو چندتا جنین انتقال دادی چند سالته من بیمار نقابم

پشمالو من دیرزو رفتم مطب واسه ای یو ای وارد سیکل شدم منفی شه باید برم ای وی اف نظرت چی بود چطور بود ...

عزیزم ایشالا که ای یو آیت مثبت بشه دیگه راحت بشی نری تو ای وی اف 🙏 

آمپول که از اول سیکل هست برا پانکچر سینال اف روزی ۲۴ واحد نوشت تا روز ۱۰ بعد hmg اضافه کرد بهش و‌‌قبل پانکچر هم ستروتاید 

بنظرم دکتر خوبیه من بهش اعتماد دارم 

پشمالو چندتا جنین انتقال دادی چند سالته من بیمار نقابم

ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم با همین ای یو‌ای مادر بشی 😍

من ۲۸ سالمه ۲ تا برام انتقال داد کاش مثبت بشم همین بار 

تبریک میگم عزیزم 😍😍😍 من انتقال دادم دعا کن منم مادر شم 🙏

خدای مهربون خیلی بزرگه عزیزم نگران نباش باور کن همه ی شما دوستای گلم جواب میگیرین ایشالله دامنتون سبز میشه 

خدای مهربون خیلی بزرگه عزیزم نگران نباش باور کن همه ی شما دوستای گلم جواب میگیرین ایشالله دامنتون سب ...

ایشالا عزیزم 🙏 از خدا میخوام صحیح و‌سالم نینیتو بغل بگیری