2777
2789
عنوان

ما آی وی افی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 141 پست
ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم با همین ای یو‌ای مادر بشی 😍 من ۲۸ سالمه ۲ تا برام انتقال داد ...

همش دوتا دوتا میده من شاید بهش بگم سه تا انتقال بده برام اگر کارم ب ای وی آف برسه .

انشالله مثبت میشه تورخدا بهم خبر بده

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عزیزم ایشالا که ای یو آیت مثبت بشه دیگه راحت بشی نری تو ای وی اف 🙏  آمپول که از اول سیکل هست ...

خب روزی 24واحد یعنی چی من سینال 75واحد سه عدد نوشته مثلا واسه تو چند تا شد بعد هزینه کلی امپولا چند شد

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش دوتا دوتا میده من شاید بهش بگم سه تا انتقال بده برام اگر کارم ب ای وی آف برسه . انشالله مثبت می ...

گفت نظر جنین شناسه که چن تا انتقال بده حالا باز بهش بگو ببین چی میگه 

البته ایشالا کارت به ای وی اف نرسه و با همین ای یو ای باردار بشی عزیزم 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گفت نظر جنین شناسه که چن تا انتقال بده حالا باز بهش بگو ببین چی میگه  البته ایشالا کارت به ای ...

مرسی گلم خدا کنه هزینه کلی چقد میخواد 10میلیون کافیه؟؟؟

خب روزی 24واحد یعنی چی من سینال 75واحد سه عدد نوشته مثلا واسه تو چند تا شد بعد هزینه کلی امپولا چند ...

برا من ازین قلمیا بود رو ۲۴ میذاشتم میزدم

مرسی گلم خدا کنه هزینه کلی چقد میخواد 10میلیون کافیه؟؟؟

ی من هزینه دارو و ویزیت و آزمایش تقریبا ۱۵۰۰ دادم شایدم کمتر 

هزینه تخمک کشی ۴۳۰۰ 

۱۲۰۰ هم هزینه فریز جنین دادم 

دیروزم ۲ تومن دادم برا انتقال 

۷۰۰ اینا هم ویزیت و دارو انتقال شد

ی من هزینه دارو و ویزیت و آزمایش تقریبا ۱۵۰۰ دادم شایدم کمتر  هزینه تخمک کشی ۴۳۰۰  ۱۲۰۰& ...

الان خیلی بیشتر شده خیلی

پشمالو بسلامتی انتقال دادی مبارک باشه گلم خبرم کن نتیجه چیشد منم دیروز پیش نقاب ای یوای کردم

پشمالو بسلامتی انتقال دادی مبارک باشه گلم خبرم کن نتیجه چیشد منم دیروز پیش نقاب ای یوای کردم

اره عزیزم انتقال دادم 

به سلامتی ایشالا مامان بشی عزیزم 🙏😍

من روز ۱۱ انتقالم 

اره عزیزم انتقال دادم  به سلامتی ایشالا مامان بشی عزیزم 🙏😍 من روز ۱۱ انتقالم

انشاالله خودتم مامان شدی الان حتما خبرم کنی