2777
2789
عنوان

ما آی وی افی های جدید

1620 بازدید | 141 پست

دوستان من دارم میرم‌تو سیکل ای وی اف دکتر بهم گفته بود روز اول پریود بیا که سیکل رو شروع کنیم من دیشب که سه شنبه باشه پریود شدم تا شنبه هم که تعطیله و دکتر نیست ینی سیکلم کنسل میشه این ماه ؟ 

داروها از چه روزی شروع میشن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

عزیزم نمیدونی ای وی اف تعیین جنسیت چقدهزینه داره؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

تخمک کشی میخواین انجام بدید؟ ازروز دوم امپول داره

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان