2777
2789
عنوان

ما آی وی افی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 141 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرسیدم گفتن ۷ تومن ولی خب داروهاشم جداست ممکنه تا ۲ تومنم دارو بخواد 

بدون تعیین جنسیت؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
آره شنبه میشه روز ۴ سیکلم ینی این ماه نمیتونم برم تو سیکل ؟

فک نمیکنم عزیزم

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
شرایط آی وی اف چیه؟؟؟

کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم داره یا خودشون به پلی کیستیکن یا رحمشون مشکل داره یا لوله هاشون بستس.... خلاصه طبیعی باردار نشن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من پرسیدم گفتن ۷ تومن ولی خب داروهاشم جداست ممکنه تا ۲ تومنم دارو بخواد 

عزيزم داروهاش پنج تومني ميشه 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

شماره دکترت رو نداری؟ شما دیروز باید می رفتی سونو بعد عکسشو براش می فرستادی بعد داروها رو بهت تلفنی میگف میگرفتی ،اولین کار اینه بدونی روزای هفته کی تعطیله برا سونو روز اول یا دوم بعد حتما موبایل دکترت رو باید داشته باشی 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم داره یا خودشون به پلی کیستیکن یا رحمشون مشکل داره یا لوله هاشون بستس.... ...

من الان یکسالو دوماه تواقدامم ۸ماه هست تحت درمانم ،دکترم همش آمپول محرک می‌داد منم بیخبر ازهمه جا هرچی می‌نوشت استفاده میکردم دیروز دیگه عصبی شدم ازاین همه هزینه دکترموعوض کردم بهم گف توکمخونی داری نیازی به اون همه آمپول نبوده تخمدانت ازبس تحریک شده ازبین رفته،😢😢😢😢😢😢😢

بستگي به دكترت داره بعضيها شروع ميكنن

واقعا ؟ خدا کنه برا من شروع کنه آخه از قبل عید منتظرم برم‌تو سیکل بخاطر کرونا مراکز ناباروری بسته بودن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم داره یا خودشون به پلی کیستیکن یا رحمشون مشکل داره یا لوله هاشون بستس.... ...

عزیزم پیش کدوم دکتر میخوای بری براب آی وی اف...و اگه اشکال نداره مشکل چی هست...

من هفته دیگه جلسه اولم میخوم برم ابن سینا..

دیگه مادر شدن ..از من گذشت.