پشمالووو مدیر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 عنوان ما آی وی افی های جدید | مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 141 پست دوستان من دارم میرمتو سیکل ای وی اف دکتر بهم گفته بود روز اول پریود بیا که سیکل رو شروع کنیم من دیشب که سه شنبه باشه پریود شدم تا شنبه هم که تعطیله و دکتر نیست ینی سیکلم کنسل میشه این ماه ؟ داروها از چه روزی شروع میشن مرا هزار امید است و هر هزار تویی .. 1399/03/14 | 17:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 دوست عزیز کجا انتقال دادی بسلامتی؟ با دکتر کی؟ آخه منم اهوازم با دکتر نقاب کلینیک مهزیار هجدهم انتق ... منم مهزیار انتقال دادم پیش دکتر نقاب عزیزم به سلامتی روز دهم هستی ؟ مشکلت چی بود عزیزم بار اولته انتقال دادی ؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 فدات شم الهی هر کی دلش نی نی میخواد خدا دستشو بگیره الهی امین عزیزم مثبت شدی شما ؟ الان دیدم تیکرتو مبارکه 😍 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
nazelo_negarin عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 132 منم مهزیار انتقال دادم پیش دکتر نقاب عزیزم به سلامتی روز دهم هستی ؟ مشکلت چی بود عزیزم بار او ... دفعه سوم هست انتقال میدم. شما چی؟باور میکنی نمیدونم رو چندمه! اصلا نمیشمارم، به نتیجه فکر نمیکنم، ولی فکر کنم دوم باید آزمایش بدم. شما چندم باید آزمایش بدی؟همسرم حرکت اسپرمش ضعیفه. کار خوبه خُــدا درست کنه
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 دفعه سوم هست انتقال میدم. شما چی؟ باور میکنی نمیدونم رو چندمه! اصلا نمیشمارم، به نتیجه فکر نمیکنم، ... من بار اولمه ایشالا این بار دامنت سبز بشه عزیزم دعا میکنم برات حتما 🙏🙏🙏🙏🙏 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
shadi۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 3208 بچه هر کی اینستا داره بره این پیج رو فالو کنه خیلی عالیه واسه کسایی که مشکل نازایی دارن هر سوالی دارید بپرسید راهنماییتون میکنن https://instagram.com/ghesehay_bardari?igshid=9ndmekaqbius
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 سلام پشمالو چی شد ای وی افت ب کجا رسید 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 سلام پشمالو چی شد ای وی افت ب کجا رسید سلام عزیزم من امروز انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 سلام عزیزم من امروز انتقال دادم ببینم خدا چی میخواد پشمالو من دیرزو رفتم مطب واسه ای یو ای وارد سیکل شدم منفی شه باید برم ای وی اف نظرت چی بود چطور بود روال ای وی اف رو هم رفته کلا چندتا آمپول برات نوشتانشاالله ب حق حضرت زهرا مثبت شه برات ده تا صلوات فرستادم برات 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 پشمالو چندتا جنین انتقال دادی چند سالته من بیمار نقابم 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
spring72 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 201 عزیزم مثبت شدی شما ؟ الان دیدم تیکرتو مبارکه 😍 سلام عزیزم اره فداتشم مرسییی گلن ایشالله برای همه منتظران الهی امین
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 سلام عزیزم اره فداتشم مرسییی گلن ایشالله برای همه منتظران الهی امین تبریک میگم عزیزم 😍😍😍 من انتقال دادم دعا کن منم مادر شم 🙏 مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 پشمالو من دیرزو رفتم مطب واسه ای یو ای وارد سیکل شدم منفی شه باید برم ای وی اف نظرت چی بود چطور بود ... عزیزم ایشالا که ای یو آیت مثبت بشه دیگه راحت بشی نری تو ای وی اف 🙏 آمپول که از اول سیکل هست برا پانکچر سینال اف روزی ۲۴ واحد نوشت تا روز ۱۰ بعد hmg اضافه کرد بهش وقبل پانکچر هم ستروتاید بنظرم دکتر خوبیه من بهش اعتماد دارم مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 پشمالو چندتا جنین انتقال دادی چند سالته من بیمار نقابم ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم با همین ای یوای مادر بشی 😍من ۲۸ سالمه ۲ تا برام انتقال داد کاش مثبت بشم همین بار مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
spring72 عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 201 تبریک میگم عزیزم 😍😍😍 من انتقال دادم دعا کن منم مادر شم 🙏 خدای مهربون خیلی بزرگه عزیزم نگران نباش باور کن همه ی شما دوستای گلم جواب میگیرین ایشالله دامنتون سبز میشه
پشمالووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 3180 خدای مهربون خیلی بزرگه عزیزم نگران نباش باور کن همه ی شما دوستای گلم جواب میگیرین ایشالله دامنتون سب ... ایشالا عزیزم 🙏 از خدا میخوام صحیح وسالم نینیتو بغل بگیری مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..