حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عاقا من نمتونستم با کاربری قبلیم بیام. اینو ساختم. بعد الان ک میزنم میبینم تاپیکام هس. پس چرا نمتونم با اون بیام؟ و اینکه کلی دوست داشتم اسماشون یادم. نیس چیکارکنم؟
عزیزم تو مشاور کنکوری؟منم دوس دارم مشاور کنکور بشم البته خودم هنوز کنکوریم.چیکار کنم؟
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
سلام گلم..برای مشاور بودن باید خودت راه رو طی کرده باشی..خودت تجربه کرده باشی...برنامه ای که تنظیم م ...
خب فرض میکنیم من کنکور قبول شدم با یه رتبه خوب برنامه ریزیم بلدم.بعدش چیکار کنم؟
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
خب فرض میکنیم من کنکور قبول شدم با یه رتبه خوب برنامه ریزیم بلدم.بعدش چیکار کنم؟
کنکور یه رشته خوب...اونوقت با یه موسسه آشنا میشی و شمارو یا دانش آموزا آشنا میکنن و شما تجربیاتت رو در اختیارشون میزاری..واگه هر سال کارت نتیجه داشته باشه معروف میشی
کنکور یه رشته خوب...اونوقت با یه موسسه آشنا میشی و شمارو یا دانش آموزا آشنا میکنن و شما تجربیاتت رو ...
اها پس باید به موسسه کنکوری سر بزنم.مرسی گلم😗😗