من پارسال یه دختر فالوم کرد منم باز کردم پیجمو بک دادم اینا .. بعدچند روز استوری گذاشته بود یه کلیپ عاشقانه و خیلی ریز کراشم و تگ کرده بود
واقعا شوکه شده بودم چون اصلا نشانه هایی از اینکه توی رابطه باشه نداشت و من قبل این خیلییی دلبسته اش شده بودم چون توی هر جمعی که همو میدیدم کلی به هم زل میزدیم و اصلا خیلی باشخصیته خیلی مودبه و بااصالت
۵ ۶ ساله هیچ استوری و پستی هم نذاشته
اونروز که استوری دختره رو دیدم اصلا باورم نشد رفتم فالووراش چک کردم پسره اصن فالوش نکرده بود ولی رفتم تمام پستای دختره رو نگاه کردم
یه پست دور و خیلی قدیمی لایک پسره بود فقط یه پست
دختره حرف اول اسمشو توی بیوش هم زده بود حتی
هفته بعدش دوباره استوری گذاشت و فقط حرف اول اسمش نوشته بود
(پسره توی پیجش رفتارش هیچ نشونه ای از این دختره نیست)
منم اونموقع حس کردم که پسره این دختره رو فرستاده بود پیشم خواستم فکر کنن حسود نیستم. و مثلا دیگه پسره رو دوسش ندارم و دختره اگه پسره راجب من چیزی گفته باور نکنه🫠برداشتم کلی ایموجی شادی اینا گذاشتم و گفتم مبارکه و این اقای خوشبخت اقا .. هستن؟(همچنان شک داشتم)
اونم با کلی صمیمیت جواب داد که اره اینا نمیدونم که اصلا منو دختره چیشد که اونقدر صمیمی شدیم هرروز اون به من کلیپ میفرستاد و من هم بهش و کلی قربون صدقه هم میرفتیم(البته هنوزم ادامه داره)
و من مثلا خیلی درباره دعا اینا استوری میذارم من هر استوری میذاشتم برمیگشت میگفت توروخدا دعام کن دعا کن ازدواجمون درست شه و از این حرفا
منم بهش روحیه میدادم و هربار همچنان بهش میگم ولش کن میگه نههه اون دوسم داره حتی رفتم پیش ستاره شناس بهم گفته صد درصد باهم ازدواج میکنین
طبق گفته های دختره هفته ای یبار اینا باهم حرف میزنن تا الان که میگه ۳ ۴ ساله باهاشه کلا ۴ ۵ بار رفتن بیرون ازش عکس خواستم دوتاییشون گفت نذاشته هیچوقت عکس بگیریم
یبار ازش پرسیدم که ایا پسره میدونه منو تو دوستیم گفت نه درباره تو باهاش حرف نزدم فهیمدم دختره اصن نمیدونه احساساتی بین منو پسره بوده
گفتم چرا منو فالو کردی؟ گفت اوایل رابطمون که همو فالو داشتیم پیج تورو دیده بودم که فالوت کرده یادم مونده بود کمی هم شک داشتم بهت ولی بعدا دیدم از بچگی باهم دوست خانوادگی هستین اخیرا هم هی تو پیشنهادات میدیدم و فالوت کردم
حتی دختره گقت که پسره یه چندباری هم به رفیقاش پیام داده (من دلیل اینکار و هول بودن پسره نمیبینم فقط اینکارش یعنی نمیخوادش)
بعد پسره وقتی پیام داده بود به یکی از رفیقاش این اواخر دیگه به دختره تا دوهفته پیامی نداده بود و این دختره هی کلیپ و پیام میفرستاد بهش و باز ادامه داره رابطشون
ولی من عشق پسره به من رو کامل حس میکنم
الان با این شرایط اگه پسره به من پیام بده من چیکار کنم؟ من واقعا خیلیییی دوستش دارم پسره رو
این دختره هم ظاهرش خیلی معمولیه و خیلی بیشتر از سنشه و همسن پسرست از پسره خیلی بیشتر دیده میشه حتی زن برادر پسره خیلی کوچکتر از این دخترش