2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به میمنت و مبارکی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم تو مشاور کنکوری؟منم دوس دارم مشاور کنکور بشم البته خودم هنوز کنکوریم.چیکار کنم؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
عزیزم تو مشاور کنکوری؟منم دوس دارم مشاور کنکور بشم البته خودم هنوز کنکوریم.چیکار کنم؟

سلام گلم..برای مشاور بودن باید خودت راه رو طی کرده باشی..خودت تجربه کرده باشی...برنامه ای که تنظیم میکنی مطمعن باشی صحیحه و ایرادی نداره..

سلام گلم..برای مشاور بودن باید خودت راه رو طی کرده باشی..خودت تجربه کرده باشی...برنامه ای که تنظیم م ...

خب فرض میکنیم من کنکور قبول شدم با یه رتبه خوب برنامه ریزیم بلدم.بعدش چیکار کنم؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
خب فرض میکنیم من کنکور قبول شدم با یه رتبه خوب برنامه ریزیم بلدم.بعدش چیکار کنم؟

کنکور یه رشته خوب...اونوقت با یه موسسه آشنا میشی و شمارو یا دانش آموزا آشنا میکنن و شما تجربیاتت رو در اختیارشون میزاری..و‌اگه هر سال کارت نتیجه داشته باشه معروف میشی

کنکور یه رشته خوب...اونوقت با یه موسسه آشنا میشی و شمارو یا دانش آموزا آشنا میکنن و شما تجربیاتت رو ...

اها پس باید به موسسه کنکوری سر بزنم.مرسی گلم😗😗