2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16247 بازدید | 4102 پست
اعععع بالاخره ش کرم بشنی🤤😂 دماغ نو موارک😁😍 ش عکس بل بوینیم

هنوز پانسمان نیتمه بیرم عکس دمه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام سمیه جان خاری؟کبودی کمتربیه؟

سلام خاخر از امروز دیگه استپ بزو دره شروع کنه به بهبودی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
    ای خاننه قرنطینه هاکنن فک کنم

اررره

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
هنوز پانسمان نیتمه بیرم عکس دمه

اهه باشه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خداروشکر من که خله کبود بیی بیمه

مه توم بدتر نیی من افتضاحه اصلا 

مه توم بدتر نیی من افتضاحه اصلا 

عکس همه ره دزد بورده کاش داشته بوم تره نشون هدابوم تو هم نشون هدا بویی حتما ته پوست هم حساس هسه من سروم وصل هاکنم جاش کبودبونه  مه رفق همین یه ماه پیش عمل هاکرده انگا نه انگار  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عکس همه ره دزد بورده کاش داشته بوم تره نشون هدابوم تو هم نشون هدا بویی حتما ته پوست هم حساس هسه من س ...

ها خاخر پس مه پوست با ته پوست یکیه تا چند وقت طول بکشیه کبودی بوره؟

ها خاخر پس مه پوست با ته پوست یکیه تا چند وقت طول بکشیه کبودی بوره؟

من تا دوماه مه چش بن انگار سبزبیه  ولی تا یه ماه بیشترشونه بعداون اگه زوم هاکنی انگار سبز هسه من که اتی بیمه

من تا دوماه مه چش بن انگار سبزبیه    ولی تا یه ماه بیشترشونه بعداون اگه زوم هاکنی انگار سب ...

عهییییی زودتر بوره یکماهم خله هسه😭

بعضی انه شونس دارنه اصلا معلوم نیه 

عهییییی زودتر بوره یکماهم خله هسه😭

اره من انه حوله ویخ عینکی اشتمه انه آب کرفس این چیزا بخردمه  آب کرفس مه جان بیتت بیه بخردن موقع  

اره من انه حوله ویخ عینکی اشتمه انه آب کرفس این چیزا بخردمه   آب کرفس مه جان بیتت بیه بخردن مو ...

آب کرفس برا خونریزی هسه دوروز اول بخردمه الان یکسر آناناس خیمه برا کبودی و ورم اناهیل هم هدا برا رفع کبودی اینا خیمه

آب کرفس برا خونریزی هسه دوروز اول بخردمه الان یکسر آناناس خیمه برا کبودی و ورم اناهیل هم هدا برا رفع ...

چنه مره بدامو  کرک چک وگو چک وقلم هم بخر خله خاره زخم جوش گینه...اره قرص هم بخردمه.آناناس وآب میوه هم بخر کله پاچه....