miss_maaahsaaa مدیر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23316 عنوان پلینگ صو | مشاهده متن کامل بحث + 16407 بازدید | 4102 پست .. فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰 1399/03/14 | 09:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 اعععع بالاخره ش کرم بشنی🤤😂 دماغ نو موارک😁😍 ش عکس بل بوینیم هنوز پانسمان نیتمه بیرم عکس دمه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 هنوز پانسمان نیتمه بیرم عکس دمه سلام سمیه جان خاری؟کبودی کمتربیه؟ خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 سلام سمیه جان خاری؟کبودی کمتربیه؟ سلام خاخر از امروز دیگه استپ بزو دره شروع کنه به بهبودی خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23316 ای خاننه قرنطینه هاکنن فک کنم اررره فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
miss_maaahsaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23316 هنوز پانسمان نیتمه بیرم عکس دمه اهه باشه فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 سلام خاخر از امروز دیگه استپ بزو دره شروع کنه به بهبودی خداروشکر من که خله کبود بیی بیمه خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 خداروشکر من که خله کبود بیی بیمه مه توم بدتر نیی من افتضاحه اصلا خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 مه توم بدتر نیی من افتضاحه اصلا عکس همه ره دزد بورده کاش داشته بوم تره نشون هدابوم تو هم نشون هدا بویی حتما ته پوست هم حساس هسه من سروم وصل هاکنم جاش کبودبونه مه رفق همین یه ماه پیش عمل هاکرده انگا نه انگار خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 عکس همه ره دزد بورده کاش داشته بوم تره نشون هدابوم تو هم نشون هدا بویی حتما ته پوست هم حساس هسه من س ... ها خاخر پس مه پوست با ته پوست یکیه تا چند وقت طول بکشیه کبودی بوره؟ خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 ها خاخر پس مه پوست با ته پوست یکیه تا چند وقت طول بکشیه کبودی بوره؟ من تا دوماه مه چش بن انگار سبزبیه ولی تا یه ماه بیشترشونه بعداون اگه زوم هاکنی انگار سبز هسه من که اتی بیمه خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 من تا دوماه مه چش بن انگار سبزبیه ولی تا یه ماه بیشترشونه بعداون اگه زوم هاکنی انگار سب ... عهییییی زودتر بوره یکماهم خله هسه😭 خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 بعضی انه شونس دارنه اصلا معلوم نیه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 عهییییی زودتر بوره یکماهم خله هسه😭 اره من انه حوله ویخ عینکی اشتمه انه آب کرفس این چیزا بخردمه آب کرفس مه جان بیتت بیه بخردن موقع خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 11297 اره من انه حوله ویخ عینکی اشتمه انه آب کرفس این چیزا بخردمه آب کرفس مه جان بیتت بیه بخردن مو ... آب کرفس برا خونریزی هسه دوروز اول بخردمه الان یکسر آناناس خیمه برا کبودی و ورم اناهیل هم هدا برا رفع کبودی اینا خیمه خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45178 آب کرفس برا خونریزی هسه دوروز اول بخردمه الان یکسر آناناس خیمه برا کبودی و ورم اناهیل هم هدا برا رفع ... چنه مره بدامو کرک چک وگو چک وقلم هم بخر خله خاره زخم جوش گینه...اره قرص هم بخردمه.آناناس وآب میوه هم بخر کله پاچه.... خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️