2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16247 بازدید | 4102 پست

[QUOTE=201536233]چنه زود من ای ۹روز بونه گنه هرچی بیشتر دره بهتره[/QUاره اونجه هرکی عمل کنه همتی هسه دیر درایانه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شانس بیاردمه عمل هاکردم۳ماه بعدکرونابمو چنه شه دماغ ره نازیمه یهو بتمه عمل هاکنم چنه هادایی؟

مه دماغم خشگل بیه خله نیه ۹ تومن با آشنا داشتمی

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ته اسم مائده بیه دتر؟

سمیه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مه دماغم خشگل بیه خله نیه ۹ تومن با آشنا داشتمی

برا من قوز داشت وافتاده بیه همه گتنه بشکنی هسه من قبول نکرمه تا بوردمه دکتر بته بشکنی هسه ای قبول نکردم تااین که عکس بیتمه بدیه شکستگی قدیمی هسه خاربیه قیمت 

سمیه جان مدل دماغ چی هسه الان؟

نیمه فانتزی بتمه هکنه ندومه چتی هکردبو 

وچون ونی عمل هکردمه

اعععع بالاخره ش کرم بشنی🤤😂

دماغ نو موارک😁😍

ش عکس بل بوینیم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اعععع بالاخره ش کرم بشنی🤤😂 دماغ نو موارک😁😍 ش عکس بل بوینیم

ونا دماغ فک نکنم نخش بیبو مره یادا انه ونه عکس درست گمه؟

اره دماغش زشت نبود به صورتش میومد

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

تو امه عکسا رم بدی قبلا ک خاننده خاموش بی؟🤣🤣🥲

یهو بدیمه   مه حافظه قویه اتاکمه    

😂😂😂😂😂