2789
ونه عکس داینی؟بلا شایان بنه

نمه گوگل بزن مریم زرنگه شاید بیاد😂

ایییی تو چتی وره بدی نارنه همه حا وه صحبت ویه گا😂🤦🏻‍♀️

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

گی بخر😎😎😎😎🤣

نخیمه هده مایده بخره🤣🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😂زرت فک کنی قدیم ادم بمرده قبرستون خاک هکنه الان یخ در بهشت بیمه ک مردی شه نزه نزه کمر درد داینه ...

😂😂😂😂

شاید ته اصاب خوردی بخاطر همین باشه🤪

کثافط بستنی فرما زننی خرابشون

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

مایده گنه سیر هسمه شه بخر حرام نوه😂

🤣🤣🤣عره هوف چنه دوس دایمه وره خله باحاله همدی هرچی ونه تگ انه گنه مهم نیه مرد پیش گنه یا زن پیش وه ...

من وره چن بار امل بدیمه بیچاره خیلی ساده

گناه دارنه ملت وره خل کننه وجا گب گیرننه وره رسوا هاکرده🤦🏻‍♀️

آسا وره کی اشیه،ش توهم زو ک دوس پسر دارمه وه اسم شایانه😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂 شاید ته اصاب خوردی بخاطر همین باشه🤪

🤣🤣ناا عه واس قرص ال دی هس من ازوقتی قرصه شروع هکنه عصبی شدنم اصن دس خدم نیه خله مره اذیت کنه😭

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
من وره چن بار امل بدیمه بیچاره خیلی ساده گناه دارنه ملت وره خل کننه وجا گب گیرننه وره رسوا هاکرده🤦 ...

گناه دارنه براری خاخر کسی ناره؟

من وره چن بار امل بدیمه بیچاره خیلی ساده گناه دارنه ملت وره خل کننه وجا گب گیرننه وره رسوا هاکرده🤦 ...

😂عره ای گته ونه پیش شومه شه گوش گوشواره ره گیرمه زرنگمه یدفعه دزدی کنه وینه دنه شه خاخره🥺😂

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
🤣🤣ناا عه واس قرص ال دی هس من ازوقتی قرصه شروع هکنه عصبی شدنم اصن دس خدم نیه خله مره اذیت کنه😭

خله مردی دنی قرصم خینی بقول کثلوم گوزن شفته نقطه چین