2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
[QUOTE=199664531]بره ش حرص خالی هاکنم منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه ح ...

مه مردی اتی نیه نمه چسر خشتک وینه اتی بونه انگار سند خشتک بزومه ونه نوم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره دیگ اخرا خیلی رسوایی وه😂 گته پراید دله م دوس پسر شایان مه م.وس گیته😐🤦🏻‍♀️ یکی بود تو ی مان ...

ونه عکس داینی؟بلا شایان بنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچی خانی ونگ هاکن اینجه ره بشنمه دردودلسه مهساره باتمه خصوصی.شما یه اسم انتخاب کنین

اتی گنه مهسا بتمه انگار ملکه انگلیس بته 🧐

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چیسه خا😂 مگ چن سالته از الان بی اصابی البته منم ش خیلی م عصاب ضعیفه ماهور دتر چطوره خوبه؟ بزرگ ش ...

😂ایین هنده شیر من شه پاره بیمه تاالان وره شیر هدا بوم عره برار بیتمه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

[QUOTE=199664341]😑إلامده اسم و امل دله کی تره اشناسنه گج خا نعو ته اسم المی زوبیده😁❤️[/QUOTEخا من تره گمه کثوم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هوووووو شوخی نکن کلیپ ندیمه درس رونه بیه کا

اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن

اصن یک حرفایی زو ک

زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه دس بخرده گوشی بیمو پایین بد میز رو پلاستیک کته پلاستیک رو مغازه مانتو فروشی اسم بنوشت بیه بد هیچی دیگ مغازه ر پیدا هاکردنه دَوسنه🤦🏻‍♀️

ولی اد حرف ونه خنده دار بیه گته وه شلوار طوسیه ونه مار موسیه😂😂😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ماچه اینان هنر من نارمه مختص توعه😆

😂زرت فک کنی قدیم ادم بمرده قبرستون خاک هکنه

الان یخ در بهشت بیمه ک

مردی شه نزه نزه کمر درد داینه همش کا

[QUOTE=199664531]بره ش حرص خالی هاکنم منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه ح ...

وشون کله ر برینن😒😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن اصن یک حرفایی زو ک زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه ...

حقش بیه

مه مردی اتی نیه نمه چسر خشتک وینه اتی بونه انگار سند خشتک بزومه ونه نوم

😂😂😂

م لباس وه پشت دشت باز وه😁🤦🏻‍♀️ینی موس پوس دشت ملوم وه

شفته نقطه چین من کچیک بیمه مه دایی مره گته کثوم گوزن

عهیییی انه گوز دایی یعنی😂😂😂😂

اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن اصن یک حرفایی زو ک زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه ...

🤣🤣🤣عره هوف چنه دوس دایمه وره خله باحاله همدی هرچی ونه تگ انه گنه مهم نیه مرد پیش گنه یا زن پیش وه ای تو سک. س چنه معلومه نیه چی چرت پرت گنه🤣🤣وره مست هکنن بون فقط صحبت هکن😂😂

اتی گنه مهسا بتمه انگار ملکه انگلیس بته 🧐

گی بخر😎😎😎😎🤣

😂😂😂 م لباس وه پشت دشت باز وه😁🤦🏻‍♀️ینی موس پوس دشت ملوم وه

اوف اوف آدرس هده بیم دید بزنم