2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16327 بازدید | 4102 پست
هرچی خانی ونگ هاکن اینجه ره بشنمه دردودلسه مهساره باتمه خصوصی.شما یه اسم انتخاب کنین

اما باش دمی یا اسم بعو یا فاش

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گندال من چندبار بدیمه ونه کیلیپ ره باتمه و آملی هسه از حرف بزونش باتمه آملیه

اره دیگ اخرا خیلی رسوایی وه😂

گته پراید دله م دوس پسر شایان مه م.وس گیته😐🤦🏻‍♀️

یکی بود تو ی مانتو فروشی زنه اینو گب گرف دیدی؟ اون اصن خیلی بدجور بود هم بد اون اینو جم کردن هم از اون زنه ک ازش فیلم میگرفتو وره گب گیته شکایت کردن هم مغازشو بستن

بیچاره جا ملت وره گب گیتنه وجا فیلم گیتنه وه هم ساده آدم اته راس گته اته درو رسوا بوه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
🤣هوو مه مردی هسه خل ک. سشون

والا الانم وره کنگ هکردمه دره خسمه اصلا هیچکس حوصله نارمه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
هرچی خانی ونگ هاکن اینجه ره بشنمه دردودلسه مهساره باتمه خصوصی.شما یه اسم انتخاب کنین

😑إلامده اسم و امل دله کی تره اشناسنه گج خا نعو ته اسم المی زوبیده😁❤️

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
اره دیگ اخرا خیلی رسوایی وه😂 گته پراید دله م دوس پسر شایان مه م.وس گیته😐🤦🏻‍♀️ یکی بود تو ی مان ...

هوووووو شوخی نکن کلیپ ندیمه درس رونه بیه کا

چس به روح

بره ش حرص خالی هاکنم

منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه حرص دارمه الان ک😒😒😒😒😤😤😤

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
😑إلامده اسم و امل دله کی تره اشناسنه گج خا نعو ته اسم المی زوبیده😁❤️

اااا مه بتیم 🤣🤣🤣🤣

والا الانم وره کنگ هکردمه دره خسمه اصلا هیچکس حوصله نارمه

ای بِله وره داری کش بزن دس بل شورت دله آشتی آشتی😂

شه بیمه الان وشی تر بیمه خاهر😂

چیسه خا😂

مگ چن سالته از الان بی اصابی

البته منم ش خیلی م عصاب ضعیفه

ماهور دتر چطوره خوبه؟ بزرگ شد؟ یادمه اون موقعها کحرف میزدیم میخاسی شیرو بگیری ازش چیشد تونستی بگیری؟

ای بِله وره داری کش بزن دس بل شورت دله آشتی آشتی😂

ماچه اینان هنر من نارمه مختص توعه😆

ته حق هسه تره درو باوم؛بگو آرزو

همون زبیده ته رو انه

[QUOTE=199664531]بره ش حرص خالی هاکنم منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه حرص دارمه الان ک ...[/QUOT]

شه دوننی شمه مردم حساسنه نیرین غیرتین مثلا مادرخرابشون