2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
[QUOTE=199664531]بره ش حرص خالی هاکنم منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه ح ...

مه مردی اتی نیه نمه چسر خشتک وینه اتی بونه انگار سند خشتک بزومه ونه نوم

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
اره دیگ اخرا خیلی رسوایی وه😂 گته پراید دله م دوس پسر شایان مه م.وس گیته😐🤦🏻‍♀️ یکی بود تو ی مان ...

ونه عکس داینی؟بلا شایان بنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی خانی ونگ هاکن اینجه ره بشنمه دردودلسه مهساره باتمه خصوصی.شما یه اسم انتخاب کنین

اتی گنه مهسا بتمه انگار ملکه انگلیس بته 🧐

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
چیسه خا😂 مگ چن سالته از الان بی اصابی البته منم ش خیلی م عصاب ضعیفه ماهور دتر چطوره خوبه؟ بزرگ ش ...

😂ایین هنده شیر من شه پاره بیمه تاالان وره شیر هدا بوم عره برار بیتمه

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی

[QUOTE=199664341]😑إلامده اسم و امل دله کی تره اشناسنه گج خا نعو ته اسم المی زوبیده😁❤️[/QUOTEخا من تره گمه کثوم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هوووووو شوخی نکن کلیپ ندیمه درس رونه بیه کا

اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن

اصن یک حرفایی زو ک

زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه دس بخرده گوشی بیمو پایین بد میز رو پلاستیک کته پلاستیک رو مغازه مانتو فروشی اسم بنوشت بیه بد هیچی دیگ مغازه ر پیدا هاکردنه دَوسنه🤦🏻‍♀️

ولی اد حرف ونه خنده دار بیه گته وه شلوار طوسیه ونه مار موسیه😂😂😂😂😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ماچه اینان هنر من نارمه مختص توعه😆

😂زرت فک کنی قدیم ادم بمرده قبرستون خاک هکنه

الان یخ در بهشت بیمه ک

مردی شه نزه نزه کمر درد داینه همش کا

[QUOTE=199664531]بره ش حرص خالی هاکنم منم امروز اد بلیزهایتمه وه هارشیه بوته اینو هیجا نمیپوشی انه ح ...

وشون کله ر برینن😒😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن اصن یک حرفایی زو ک زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه ...

حقش بیه

مه مردی اتی نیه نمه چسر خشتک وینه اتی بونه انگار سند خشتک بزومه ونه نوم

😂😂😂

م لباس وه پشت دشت باز وه😁🤦🏻‍♀️ینی موس پوس دشت ملوم وه

شفته نقطه چین من کچیک بیمه مه دایی مره گته کثوم گوزن

عهیییی انه گوز دایی یعنی😂😂😂😂

اره بابا اصن خیلی افتضاح بود کلیپ اخری ک ازش گرفتن اصن یک حرفایی زو ک زنه ک فیلم میگرف اد لحظه وه ...

🤣🤣🤣عره هوف چنه دوس دایمه وره خله باحاله همدی هرچی ونه تگ انه گنه مهم نیه مرد پیش گنه یا زن پیش وه ای تو سک. س چنه معلومه نیه چی چرت پرت گنه🤣🤣وره مست هکنن بون فقط صحبت هکن😂😂

اتی گنه مهسا بتمه انگار ملکه انگلیس بته 🧐

گی بخر😎😎😎😎🤣

😂😂😂 م لباس وه پشت دشت باز وه😁🤦🏻‍♀️ینی موس پوس دشت ملوم وه

اوف اوف آدرس هده بیم دید بزنم