2777
2789
عنوان

پلینگ صو

| مشاهده متن کامل بحث + 16325 بازدید | 4102 پست
35

😔😔😔😔

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من کامنتارومیخوندم همه از اخلاق و مهربونیش میگفتن خیلی ازش تعریف میکردن 😭😭 سخته حق داری خواهر ایش ...

همه سوختن براش.دعا کنین آروم شیم. مامانم خیلی حالش بده

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه سوختن براش.دعا کنین آروم شیم. مامانم خیلی حالش بده

ای خدا این چی بود 😭😭 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بچه ها ببخشید تروخدا همتونو ناراحت کردم. مرسی از همدردیتون. ایشالله هیچ وقت غم نبینین

فداتبشم عشقم این چ حرفیه رفیق برا این روزاس دیگ پیش ما درد و دل نکنی دلت میترکه ک

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
زراااا کوجاااایی دلم واست تنگیدددد کثاافت😍😍😍😍

منم دلم برات تنگ شده بوخودا توله ی من😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
قایمشهر

بالاخره یه نفر قائمشهری هم پبداشد

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
ایوللل اومدی😁تگ نمیشین اون یکیو دادم نی نی یار حذف کرد توش حرفای زشت بود 

چجوووری😭منم میخوام بحدفم 3ومی از اخر 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
چجوووری😭منم میخوام بحدفم 3ومی از اخر 

شب ک شد تو تاپیکت نی نی یار حذف تاپیک و نی نی یار شب تگ کن بهشون بگو حذف کنن برات

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
شب ک شد تو تاپیکت نی نی یار حذف تاپیک و نی نی یار شب تگ کن بهشون بگو حذف کنن برات

نمیدونم چجور تگشون کنم😭

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
نمیدونم چجور تگشون کنم😭

@اینو بزن اسم کاربریو بدون فاصله بنویس

امتحان کردم چندباری تگ نمیشن 😞

لینک تاپیکتو فردا بزار اینجا الان قفله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران