2789
35

😔😔😔😔

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
من کامنتارومیخوندم همه از اخلاق و مهربونیش میگفتن خیلی ازش تعریف میکردن 😭😭 سخته حق داری خواهر ایش ...

همه سوختن براش.دعا کنین آروم شیم. مامانم خیلی حالش بده

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همه سوختن براش.دعا کنین آروم شیم. مامانم خیلی حالش بده

ای خدا این چی بود 😭😭 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
بچه ها ببخشید تروخدا همتونو ناراحت کردم. مرسی از همدردیتون. ایشالله هیچ وقت غم نبینین

فداتبشم عشقم این چ حرفیه رفیق برا این روزاس دیگ پیش ما درد و دل نکنی دلت میترکه ک

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰

زراااا کوجاااایی دلم واست تنگیدددد کثاافت😍😍😍😍

منم دلم برات تنگ شده بوخودا توله ی من😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
قایمشهر

بالاخره یه نفر قائمشهری هم پبداشد

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
ایوللل اومدی😁تگ نمیشین اون یکیو دادم نی نی یار حذف کرد توش حرفای زشت بود 

چجوووری😭منم میخوام بحدفم 3ومی از اخر 

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
شب ک شد تو تاپیکت نی نی یار حذف تاپیک و نی نی یار شب تگ کن بهشون بگو حذف کنن برات

نمیدونم چجور تگشون کنم😭

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
 امتحان کردم چندباری تگ نمیشن 😞

لینک تاپیکتو فردا بزار اینجا الان قفله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4432469/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰