2777
2789

شنبه دنیا اومده بچم

تاریخ سزارینم ۱۹ ام بود

اما کیسه آبم پاره شد ۱۰ ام دنیا اومد

وزنش شد ۲۵۳۰

تو بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن زردی نداره،اما ممکنه چون وزنش کمه بگیره

امروز بردم غربالگری تست زردی ام گرفتن گفتن زردیش ۱۰ هستش

دستگاه گرفتم،ولی هرررکاااااار میکنیم تو دستگاه نمیمونه،انقدر گریه میکنه هلاک میشه.

چون از لخت بودن بشدت بدش میاد،خوابشم سنگین میشه تا لباسشو در میاریم بیدار میشه شروع میکنه ب گریه.

چیکااار کنم بالاتر نره و خوب شه؟

توروخدا اگر راهی دارید بگید.

خیلی نگرانم

من دخترم زردی داشت مامانم بهش ترنجبیل  ترنجبین میداد عالی بود داخل آب ولرم مینداخت هل میکرد میداد

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با عرق بید .شیر گاو .ماست گاو .عرق کاسنی .شاهتره بشورش روزی چند بار 

ترنجبین و سکنجبین از عطاری بگگیر بده بخوره فقطططط خیلیییی کم بده بخوره از عطاری بپرسی راهنماییت میکنه

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

دختر منم زود دنیا اومد با وزن ۱۹۰۰. با زردی ۱۵ چهار روز بستری شد بعدش هم دوبار دستگاه آوردیم خونه. 

احتمالا حرارت دستگاهی که گرفتی بالاست و بچه اذیت میشه. دختر منم بار اول که دستگاه آوردیم زیر دستگاه نمیموند در حدی که دستگاه رو گذاشتیم رو دو تا میز منم همراهش میرفتم  زیر دستگاه بهش شیر میدادم

ولی بار دوم دستگاه ال ای دی گرفتیم عالی بود‌

خوب میشه؟

میگم عالی بود اره بده بهش دور و برم هر کی بچش زردی داشت میداد خوب میشدن 

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
ب نوزاد؟ میشه داد مگه؟

هیچوقت اینکارو نکن دختر دایی شوهر من ب نوزادش آب انار داد بخاطر زردی سه روز بیمارستان بود بچه

ترنجبین بگیر هل کن تو آب ولرم روزی دو قاشق مربا خوری بده بهش  کارسازه