2777
2789
عنوان

بدم میادبزور و دعوا غذا میدن بچه!

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 113 پست
نه

منم قبل بچه دار شدنم حرف شما رو میزدم ولی الان با التماس یه قاشق به بچم غذا میدم

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو تو که بچه نداری چجوری انقد مطمئن حرف میزنی؟؟؟

😐😐😐

بعضی بچه ها متوجه نیستن که گرسنشون میشه پرخاشگر و عصبی میشن ولی بازم نمیخورن دعوا و کتک که ولی با قصه گفتن و گوشی و اینجور چیزا حواسشونو باید پرت کنی غذا بدی وگرنه پوست استخون میشن😑

خودت تا حالا بچه غذا داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میدونی وقتی بچه یه روز تمام لب به هیچی نزنه و تو ببینی که چقدر ل ...

داداش داشتم،اما فایده نداره غذا زورکی اصلا

چون بااسترس میخوره هیچ فرقی نداره

قدیماتوهرخونه ده تابچه بودنمیشددنبال هرکدوم بدویی بهش غذابدی.ولی الان یکی دوتابچه رابایدم مواظب تغذیه ش باشی.من به شخصه برای هریه قاشق غذایی که بچه هام میخورن راضیم التماسشون کنم.همیشه هم مواظبم سرسفره غذاشوناتموم کنن اگه هم بازیگوشی کنن میرم کنارشون موقع بازی میدم میخورن.

Eshgham  

خب عزیزم وقتی بچه صبحانه و ناهارو نخورده منم گفتم گشنش بشه میاد دیکه مجبورم شام و به زور بدم 

البته من به زور به بچم غذا ندادم چون شیطونه ماشالا باید دنبالش راه بیافتن بدم یه حا نمیشینه

داداش داشتم،اما فایده نداره غذا زورکی اصلا چون بااسترس میخوره هیچ فرقی نداره

پس پدر مادر بیچاره چیکار کنن؟

بعلت تعصب شدید رو دین اسممو گزاشتم تعصبی که همین تعصب باعث شده تا حالا هشت تا کاربریم بترکه و صد البته کاربری طرفی که باهاش وارد بحث شدم.پس لطفا حواستو جمع کن دوست عزیز😄😀😉

این همه بچه لاغر و با وزن و رشد کمتر از نرمال هستن که مطمئنا خودشون گرسنشون نمیشه غذا بخورن!!!!با دعوا موافق نیستم ولی دیگه دنبال بچه راه افتادن و اصرار و التماس کردن و جایزه گذاشتن و غذا تزئین کردن و ... جزو وظایف مادر دلسوزه 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

عزیزم شمااهل اراکی؟

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
هروقت میبینم بزور غذا ب خوردداداشم میدن کلی غر میزنم ک ولش کنین خودش میاد

نه نمیخورن  فقط پرخاشگر و بهانه گیر میشن.باید با بازی و کارتون بهشون غذا بدیم وگرنه کمبود وزن میگرن و...

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
خو تو که بچه داری چجوری انقد مطمئن حرف میزنی؟؟؟ 😐😐😐 بعضی بچه ها متوجه نیستن که گرسنشون میشه پرخ ...

والا من دختر اولم بدغذا بود از آب بازی هم خوشش میومد همیشه موقع غذا یه لگن پر آب جلوش میزاشتم اسباب بازیهاشو میریخت توش بازی میکرد منم غذاشو میدادم تا غذاش تموم میشد نصف فرش خیس بود😫😫😫

×××چگونگی برخورد در نی نی سایت به سبک فردی  که از نظر روحی روانی وعقلی در سلامت کامل به سر میبرد                                                               ۱_ابتدا با لبخند وآرامش وارد سایت میشود نه با هدف تخلیه عقده ها وکمبود های درونی                         ۲_به عنوان تاپیک توجه کامل کرده وچنانچه به آن علاقه مند بود وارد میشود                                     ۳_درصورتی که با موضوع مطرح شده توسط استارتر مخالف بود، بدون توهین، مخالفت خود را با آرامش مطرح میکند وبا فحش های زیبا، انتقام برخورد اطرافیان بی فرهنگ خود را از استارتر نمیگیرد.             ۴_درصورت نیاز به راهنمایی در حد توان راهنمایی میکند                                                                    ۵_عقاید خود را به زور وتوهین وارد حلق دیگران نمیکند                                                                   ۶_در تاپیک جدی که با هدف دریافت راهنمایی ویا تبادل نظر ایجاد شده مزه پرانی ولوده گری نمیکند.        ×××لطفا چنانچه هریک از این موارد را رعایت نمیکنیدبه هیچ عنوان وارد تبادل نظر با بنده نشوید،متشکرم😊