2777
2789
عنوان

کیا لباس خونگیاشون برند و گرونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکسپنسیوا میریزن

من که همه شلوارام نخی مامان دوزه از این گل گلیا 😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

من لباس تُرک دارم ۶ ساله هنوز دون دون نشده . فقط تو لباسشویی با یه لباس رنگ ده انداختم رنگ گرفت . زیادم گرون نخریدم . جنس خوب دون دون نمیشه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
من که همه شلوارام نخی مامان دوزه از این گل گلیا 😂

من گفتم کع مث انسانای نخستینم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان تنم این بود از این عکی گرفتم ولی کلا منطورم نخی ایناس نخی اگه خیلی گرون باشه اینطوری نمیشه؟

ببین این جنس نخی خوب نیست..ی جنسای دیگه ای هست اونا بخر

من دیروز تیشرتش خریدم ۵۰ خیلی هم گرون نیستم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من نه فقط لباس خونگیام بلکه کل زندگیم برنده  

خوشم نمیاد یه لباسیو بیشتر از چندساعت بپوشم یا از وسیله ای بیشتر از چندساعت استفاده کنم، سریع میذارم دم آشغالی  

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چه جنسی میخری ؟جنس پارچه

والله جنس نمدونم😐ینی اسمش

اما تی شرت و شلوارک ست ۱۰۰ تومن میخرم خرابم نمیشه

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/

من قبل زمستون یه دست لباس خونگی بلوز شلوار ست خریدم 200تومن پارچه اش بعد پوشیدن حالت بدن رو میگیره و گشادم میشه ولی همین که میشورم مث روز اولش میشه اصلا هم اینجوری پرز نداده مث اولشه جنسش چیه اینجور پارچه ها؟ 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶