2777
2789
عنوان

کیا لباس خونگیاشون برند و گرونه؟

2889 بازدید | 46 پست

دخترا یه سوال

من لباس خونگیامو قیمت خوب میخرم.نه گرون

نه ارزون 

متوسط دیگه

بعدش بعد به مدت اینطوری میشه

میخوام ببینم اونایی که خیلی گرونشو میخرن بازم اینطوری میشه؟یا کلا لباس بعد یه مدت همینه

نی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به برند نداره جنس خوب بخر..این جنسا کلا دون میشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان اکسپنسیوا میریزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ی شلوار راحتی خریدم ۴۵۰۰۰تومان یا ۴۵با ۴۰

همین شکلی شد

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نه جنسش خوب باشه نمیشه این پود پود شدنه واسه جنس بده البته من برند و مارک نمیخرما

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بنظرم جنس بهتر بگیریم بهتره حداقل پول ادم بعد یه مدت دور ریخته نمیشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام