2777
2789
عنوان

نوجوونا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 34 پست

من اصن به درس اعتقادی ندارم خودم برا خودم هدف دارم 😅 بزرگتر از شغلای دولتی 😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
فقط هرچی خانواده ش گفتن بگه ب شما ربطی نداره تا اینجوری بتونه هرکاری دلش میخاد و بکنه خوش بگذرونه

به خانواده ربط نداره 

پس به چه کسی ربط داره

توی یه خونه اید

با هم زندگی می کنید

حمایت از لحاظ معنوی 

خورد و خوراک و پوشاک ،. ‌... همه چیز رو براتون تعبیه بکنند

و بعد در جوابشون این طور قدر نشناسانه و ناسپاسانه جواب بدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هررررکاریی میخاد بکنههههههههه تا به دلش نمونه

خیلی خوب بود

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
هر کاری رو با عقل ت بسنج  و بعد .... بعضی کارها رو دل بمونند بهتره تا انجام بشه

کدوم کارا ؟ 😁 فریب خوردن و بدبختی به بار اوردن ؟ 

چرا عزیزم

آخه نوجونو  یکم درک نمی کنید یا از این ور بوم میفتید  یا اونور  نه به این که بگیم بهشون ربط نداره چرا خیلی هم ربط داره اما ما یکم درک نمی کنیم دوره نوجونی  خیلی حساسه نوجونی تو اون سن دوس داره حس آزادی داشته باشه غرور داره از سخت گیری تو این دوره متنفره مثل ماهی میمونه شل کنی در میره سفت بگیری هم باز می خوره  اما  همه تو نظرشون  فقط و فقط اینو میگن درس بخونه یه آدم مهمی بشه ما داریم راجب اوقات  فررررررااااااغت یه نوجون  حرف میزنیم خود ماها تو نوجونی همش سرمون تو‌کتاب بوده تفریح  نداشتیم؟؟؟  ( راسش من هیچ جان گفتم و دوس نداشتم بگم اما حس میکنم اینجا لازمه بگم خود من یه نوجونم یه دهه هشتادی  )))

به خانواده ربط نداره  پس به چه کسی ربط داره توی یه خونه اید با هم زندگی می کنید حمایت از لح ...

اره چون بیشتر ب جای اینکه ب فکر زندگی و روحیه بچه باشن فقط ب فکر حرف مردمو آبروشون هستن

جدی گفتید؟!!!!

اگه خانواده طوری باشن که بچه بتونه راحت مسائل رو باهاسون در میون بزاره ن 

ولی اگه از خانواده ها هستن ک میگن هر دختری با هر پسری حرف بزنه لابد دختره خرابه باید بگی زندگیه خودمه ب کسی ام مربوط نیس