2789
عنوان

اسم ملیکا😕

| مشاهده متن کامل بحث + 6561 بازدید | 41 پست
بعد مگه نمیگن نرجس خاتون😑

اره

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام ممنون چیشده 😁🍓 

هیچی

همین طوری یهو دیدمت گفتم حالتو بپرسم😊

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
هیچی همین طوری یهو دیدمت گفتم حالتو بپرسم😊

قربونت عزیزم

تو کدوم تاپیک باهم بودیم؟

چون خودتو یادمه ولی یادم نمیاد که بودی و چه کردی😂

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
قربونت عزیزم تو کدوم تاپیک باهم بودیم؟ چون خودتو یادمه ولی یادم نمیاد که بودی و چه کردی😂

تو خیلی از تاپیکا

زیاد بودن😊

ابومحمّد فضل بن‏ شاذان از امام حسن عسکریی علیه السلام در مورد آخرين حجت خدا و نام مادرش مي ‏پرسد؛ حضرت می‏ فرمايد:
اُمّه مَلِيكَةُ الّتي يِقالُ لها بعض الايّام سوسن و في بعضها ريحانة و كان صقيل و نرجس ايضا من اسمائها.

دروغ میگن اصلا اسم معنی اسم ملیکا اسم مادر مهدی نبوده.عرب ها ملکه روم یعنی ملیکا رو به بردگی گرفتن بعد اسم برده هاشون و نرجس میزاشتن که بعد به زور زن یکی از اماماشون کردن.لطف کنید معنی اسم ملیکا به این قشنگی رو خراب نکنید.معنی اسم ملیکا یعنی ملکه زیبایی ها.روشن فکر باشین