مغرور_لعنتی مدیر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 928 عنوان اسم ملیکا😕 | مشاهده متن کامل بحث + 6561 بازدید | 41 پست اسم خودمه بعضیا میگن خیلی زشته اسم مادر حضرت مهدی بوده چونکه ایشون اسمشو عوض کرده اسمت یه درد نمیخوره و خوب نیس😐 تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞 1399/03/13 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_لعنتی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 928 اسم مادر حضرت مهدی😐😐😐 نهههه حضرت😐😐حضرت😐😐 امام😒 بعدم ملیکا نبوده😦 نرگس بوده😐 ن ملیکا بوده تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞
کویینزتاون عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 25875 من دوس ندارمولی سلیقس چ حرف بدی میزنن بعضیا منتظرن یه چزی ازت پیدا کنن با اون اذیتت کنن تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم
diana48 عضویت: 1388/03/18 تعداد پست: 13541 عاااااالیه اسم ملیکامادر حضرت مهدی اسمشون ملیکا بودهبعد اون زمان برای اینکه بهشون مشکوک نشن و نکشنشاسم خودشو به نرجس تغییر میدهچون اسم بیشتر کنیزها نرجس بودهنیزاره نرجس ک کسی شک نکنه 😍😍😘😘😘 خودمعلی هرگز نمی بخشمت
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 قاطی کردم😑 ن ملیکا بوده نه😐نرگس بودهبابا تو قر آن هستش دیگهنرجس بوده بعد شده نرگس😒 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
diana48 عضویت: 1388/03/18 تعداد پست: 13541 اسم مادر حضرت مهدی😐😐😐 نهههه حضرت😐😐حضرت😐😐 امام😒 بعدم ملیکا نبوده😦 نرگس بوده😐 عزیزم اسم اصلیشون ملیکا بودهبرای اینکه ازبین نبرنش اسمشو ب نرجس تغییر میده خودمعلی هرگز نمی بخشمت
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 من دوس ندارم ولی سلیقس چ حرف بدی میزنن بعضیا منتظرن یه چزی ازت پیدا کنن با اون اذیتت کنن عهههه😁سلامخوبی😊 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
asal2000 عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 50255 باشع نری بزنیشون حالا😂 رفتممم دیر گفتی🏃🏃🏃🏃🏃🏃 فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مغرور_لعنتی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 928 نه😐 نرگس بوده بابا تو قر آن هستش دیگه نرجس بوده بعد شده نرگس😒 ملیکا بوده اول بعد عوص کردن شده نرجس😑 تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 عزیزم اسم اصلیشون ملیکا بوده برای اینکه ازبین نبرنش اسمشو ب نرجس تغییر میده اوکی😃 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 ملیکا بوده اول بعد عوص کردن شده نرجس😑 😌آها قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 رفتممم دیر گفتی🏃🏃🏃🏃🏃🏃 تروخداااولش کنصلوات بفرست😂 قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
ویانا5647 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 1661 اسم مادر حضرت مهدی😐😐😐 نهههه حضرت😐😐حضرت😐😐 امام😒 بعدم ملیکا نبوده😦 نرگس بوده😐 مگه حضرت وامام فرق میکنه 😂😂 خدایا به امد تو با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
آلماجووووون عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 4178 مگه حضرت وامام فرق میکنه 😂😂 نه ولی حضرت بیشتر به عنوان پیش بند اسم پیامبران استفاده میکنن قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚
ویانا5647 عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 1661 اسم مادر حضرت مهدی😐😐😐 نهههه حضرت😐😐حضرت😐😐 امام😒 بعدم ملیکا نبوده😦 نرگس بوده😐 بعد مگه نمیگن نرجس خاتون😑 خدایا به امد تو با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
کویینزتاون عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 25875 عهههه😁 سلام خوبی😊 سلام ممنونچیشده 😁🍓 تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم