2789
عنوان

اسم ملیکا😕

6561 بازدید | 41 پست

اسم خودمه بعضیا میگن خیلی زشته اسم مادر حضرت مهدی بوده چونکه ایشون اسمشو عوض کرده اسمت یه درد نمیخوره و خوب نیس😐

تو نیستی یه حس معمولی😻♥️آره همیشه همه کِس من بودی💫💋تو واسه من قشنگ ترین حسیو👻🔗باهم ما به جاهای قشنگ تر میرسیم🙃💞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واااااااااااااااااا...

اسم فریدون هم زشته چون عوض شده گذاشته روحانی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

اسم مادر حضرت مهدی😐😐😐

نهههه حضرت😐😐حضرت😐😐

امام😒

بعدم ملیکا نبوده😦

نرگس بوده😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

دلیل مزخرفیه منم از این اسم خوشم نمیاد ولی نه به این خاطر

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂
زر زدن خیلیم قشنگه

باشع

نری بزنیشون حالا😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚