2777
2789

من اره راسته

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالتون،من ۲تادختر دارم دوس دارم بعدی پشر باشه ولی میترسم نمیدونم چیکارکنم😔

خب برید دکتر رژیم بگیرید برا پسر زایی...اگ اینستا دارین من یه ماما سراغ دارم خیلی کادش درسته مشاوره میده برا جنسیت اکثرا هم کامنتهاشونو بخونی همه جواب گرفتن بی چون و چرا

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
خب برید دکتر رژیم بگیرید برا پسر زایی...اگ اینستا دارین من یه ماما سراغ دارم خیلی کادش درسته مشاوره ...

اینستا ندارم.فقط سروش و تلگرام و ایتا دارم.

خب آدرسش بدید؟

خودتون پیشش رفتید؟جواب گرفتید؟

یعنی مشاوره انلاین میده؟

چطوری استفاده کردی گلی؟

خب تو نت بزن تاريخ اخرين پري و سنتو بهم وصل كن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
یعنی طبق اون باردار شدی؟

نه بابا باردار بودم واسه تفريح گفتم ببينم جنسيت بچم چيه

اینستا ندارم.فقط سروش و تلگرام و ایتا دارم. خب آدرسش بدید؟ خودتون پیشش رفتید؟جواب گرفتید؟ یعنی مش ...

من خودم بعد بارداری باهاشون اشنا شدم در کل هر سوالی داشته باشین جواب میدن خیلی صبورن ...اتفاقا تو واتساپ مشاوره میدن برا جنسیت ....

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
خب تو نت بزن تاريخ اخرين پري و سنتو بهم وصل كن 

میشه برام توضیح بدی؟

مثلا من متولد۲۵/۷/۱۳۷۱ هستم 

آخرین پری هم از روز۲۵ شروع شد تا ۳۰ قطع شد دیگه.

حالا از روی این برام توضیح بدید یه دنیا ممنون میشم😘

من خودم بعد بارداری باهاشون اشنا شدم در کل هر سوالی داشته باشین جواب میدن خیلی صبورن ...اتفاقا تو وا ...

خب شماره شون بدید؟من تازه قصد بارداری دارم یعنی میتونی راهنماییم کنه؟

مشاوره رایگانه آیا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز