2777
2789
عنوان

خانومای مهربون و بالغ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست

بلندبلندمیخنده،ارایش زننده داره،میخواد ب هرنحوی جلب توجه کنه ازنظر تیپ،اکثرا خیلی بدحجابن، و ازنظر حرفهاو کلمات رکیک استفاده کردن،با پسرا میگرده،ازاینا ک هر روز با یکیه،درکل دوست پسرداشتن چون درشاءن ی دختر باوقارنیست ک ب راحتی تن ب ارتباط با ی پسربده،حتی درحدکلام بیرون رفتن و...،

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
میخواد همش جلو چش پسرا باشه واسش اهمیت نداره لباسش تا چقدر بازه و همه میبیننش  پسر ببینه واسش ...

ینی حتی اگه پسره رو نگاه کنه فقط همین مسئله پیش میاد?

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قضاوت کردنه مردمه فقط، و ارزش های اجتماعیه مزخرفه که این برچسبارو بوجود میاره وگرنه هرکسی هرطور ...

تو عرف ما متاسفانه سنگین بودن تهش میچسبه به معیار دینی و مذهبی...پس ترکیدنت مبارک اسی جان😊

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

دختری ک بلند بخنده سبک نیس! 

دختر هرکاری میتونه بکنه مگه اینکه ارزشش کم بشه

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بلندبلندمیخنده،ارایش زننده داره،میخواد ب هرنحوی جلب توجه کنه ازنظر تیپ،اکثرا خیلی بدحجابن، و ازنظر ح ...

میشه یکی از این نحو ها رو بگی

دختری ک بلند بخنده سبک نیس!  دختر هرکاری میتونه بکنه مگه اینکه ارزشش کم بشه

چطوری ارزشش کم بشه

سبک بودن برای هرکسی یک جور خاصی تعریف شده وتعریف به خصوص نداره!! کاملا نسبیه😎!!

من زمانی احساس میکنم دختری یا پسری سبک هستش که ارزش خودشو نمیدونه و هی میفته دنبال این و اون.. مثلا دختر عموی من تو مهمانی در گوش من طوریکه طرف مقابل میشنید گفت:این اقا دکتر چرا نمیاد مارو بگیره؟؟😐😐

بیخیال حرف مردم..سبک باشی،سنگین باشی حرف مردم همیشه هست بالاخره یه چیزی پیدا میکنن که بگن...

مثلا میگن دختر نباید بلند حرف بزنه،نباید بلند داد بزنه!!!!! اما واقعا شا ید طرف یک لحظه حواسش نبود یا دست خودش نبود یا اصلا ذاتشه!! ☄هممون انسانیم☄ زندگی یک باره☺🤗🤗❤❤❤

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            
بلندبلندمیخنده،ارایش زننده داره،میخواد ب هرنحوی جلب توجه کنه ازنظر تیپ،اکثرا خیلی بدحجابن، و ازنظر ح ...

بیشتر معیارایی که گفتی از تعصب و جنبه ی مذهب بود نه رفتارشناسی 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

بچه ها من یکی از اقوام فامیل دوست داشتم

تو جمع بودیم بالخره بچه بودم یه چند دقیقه زل زدم بهش

کم

اصلا ب اون زل نزده بودم اشتباهی تو فکر بودم نگاهم ب اون بود

یا گاهی اوقات با خودم حرف میزنم میبینم اونا دارن نگاه میکنن

بنظر شما تقصیر منه یا تقصیر اونا ک رفتارام زیر نظر دارن

سبک بودن برای هرکسی یک جور خاصی تعریف شده وتعریف به خصوص نداره!! کاملا نسبیه😎!! من زمانی احس ...

خیلی ممنون اروم شدم

من استارتر نیستم

می‌دونم ...من تو ریپلای شما یه کلمه هم با اسی حرف زدم