2777
2789
عنوان

خانومای مهربون و بالغ بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 50 پست
دختر سبگ بلند بلند میخنده به اخلاقیات پایبند نیست.به سگ نرم رحم نمیکنه.. واسه جلب توجه هر کاری میکنه ...

یا ابولفض   

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اينقدر سبكو داغون بودم تو فيلماي عروسيه همه اون وسطم الان با فاميل چشم تو چشم نميشم چي ...

به روت میارن ?

میشه یکی از این نحو ها رو بگی

گفتم دیگه،بدتیپ زدن،بدحرف زدن،بدخندیدن و بلندبلند،بدارایش کردن،بدرفتارکردن ک همه میگن سبکه، سرسنگین صحبت نمیکنه،رفتارنمیکنه

برعکسش،باوقاربودن شیک‌بودن درعین حال باحجاب بودن،اسلام باآرایش مشکل نداره با آرایشه زننده مشکل داره ک جلب توجه میکنه،و بجاش در مکانش و موقعیت خودش،وقتی تنهاس ن مناسب نیست،اگرم باحانواده بود واسه رفتن ب مهمانی ملایم ارایش کردن اتفاقا خوبه،البته ب شرطی ک کم سن نباشه،سن ارایش تو دبیرستانه.ولی متاسفانه الان اومده درحد ابتدایی،بامحبته درمقابل بقیه،بجای خنده های بلند ی لبخندملیح میزنه،هم شیکه هم باکلاسه،هم باوقاربودنشون میده،سخت نیست

و آخرین جمله خوب باش بهترین باش تا خدا بهتریناشو سرراهت قراربده

وقتی ازخدا میخوایی با پسرخوب ازدواج کنی تودلت بگی خودم خوبم ک از خدا خوبشومیخوام.

موفق باشی عزیزم،دخترگل،دخترا لطیفن باید  طراوت و لطبف بودنشون رو خودشون نگهدارن تا کسی نتونه پاشوازگلیمش درازترکنه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
از نظر من دختر سبك نداريم  من عاشق شادي و سرزندگي و بگو بخند دخترها هستم  به نظرم از يه ...

بچه ها من یکی از اقوام فامیل دوست داشتم

تو جمع بودیم بالخره بچه بودم یه چند دقیقه زل زدم بهش

کم

اصلا ب اون زل نزده بودم اشتباهی تو فکر بودم نگاهم ب اون بود

یا گاهی اوقات با خودم حرف میزنم میبینم اونا دارن نگاه میکنن

بنظر شما تقصیر منه یا تقصیر اونا ک رفتارام زیر نظر دارن

یا ابولفض    

تازه خودش میره تو اینستا همه پسرارو فالو مبکنه عکس خودشو میفرسته میره دایرکتاشوننن....کرم میریزه ..هر نوع جلف بازیو درمیاره..با همه لاس میزنه بعد میبینن دختر انقدر مفت و  مجانیه میرن سمتش استفادشونو بکنن دورش بندازن.جنس مفت مشتریش زیاده.. توهم میزنه همه عاشق سینه چاکشن😂😂پیش دخترا پز میده..

بیشتر معیارایی که گفتی از تعصب و جنبه ی مذهب بود نه رفتارشناسی 

مذهب  بُعد دیگه ای  از رفتارشناسیه

تو بلند بلند خندیدن رو مناسب توکوچه میبینی؟؟توجمع غریبه ها مناسب میبینی؟؟؟

پس مدهب هم اینو در شاءن ی دختر نمیبینه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
گفتم دیگه،بدتیپ زدن،بدحرف زدن،بدخندیدن و بلندبلند،بدارایش کردن،بدرفتارکردن ک همه میگن سبکه، سرسنگین ...

قربونت برم عزیز دلم ممنون مهربون ♥

تو تایپیک حس ششم بودیم خانومه تقریبا همرو درست.میگفت به من ک رسید گفت رفتارت سبکه خوشش نمیاد ://///////

من اصلا کرک و پرم ریخت باور نمیکردم چون بیشتریا میگن دختر خوبی هستی

تقصير هيچ كدومتون نيست عزيزم  الكي براي خودت رفتار بقيه وافكارشون رو تجزيه تحليل نكن  را ...

واقعا ممنونم عزیزم 

مذهب  بُعد دیگه ای  از رفتارشناسیه تو بلند بلند خندیدن رو مناسب توکوچه میبینی؟؟توجمع غریب ...

گفتم بیشتر معیارات نه همه با دقت بخون عزیز..که راجب دوست پسر و اینا بود .دوست پسر داشتن از نظر شما سبک بودن به حساب میاد نه خیلی های دیگه اونم تو این دوره

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
قربونت برم عزیز دلم ممنون مهربون ♥ تو تایپیک حس ششم بودیم خانومه تقریبا همرو درست.میگفت به من ک ...

خدانکنه،نشی عزیزم،زنده باشی گل نازم.

اهای پیشنهاد تفائُل بزن ب قرآن بجای این حس ششمی ها،چون تنهاکسی ک ازایندت خبرداره اونه ک خلقت کرده ن بنده هایی ک مث ماخلق شده ی خداهستن

روشش:

وضوبگیر قرآن رو بگیردستت

از ته دلت نیت کن اونچیزی ک تودهنت رو بگو ک خدا راهنماییت کنه روشنت کنه

توحید رو ۳مرتبه بخون

۳مرتبه صلوات

۳مرتبه دعای استخاره،منتها بجای کلمه اَستَخیرُ بگو تَفَائَلتَ.

بعد قران رو باز کن،اولین ایه ای ک چشمت خورد رو معنیشوبخون،اگرمتوجه نشدی چن باربخون،و اگر ب موصوع نیتت ربطی نداشت برو ی ایه قبلترش

ی وقتایی خدا با یک جمله ک خدا دروقت خودش تعیین میکند میخواد بفهمونه ک راجع ب اون قضیه عجله نکن.باید خودت متوجه شی کلا .

خیلی وقتاعین موضوعت رو برات بیان میکنه

ب همون‌قران قسم برای من چندین بارپیش اومده،اکثرمواقع ک خودم شوکه شدم.و ب وقتش برات تعریف میکنم

خدانکنه،نشی عزیزم،زنده باشی گل نازم. اهای پیشنهاد تفائُل بزن ب قرآن بجای این حس ششمی ها،چون تنهاکسی ...

قربونت مرسی♥

دعای استخاره چیه