2777
2789
عنوان

خانومای مهربون و بالغ بیاین

347 بازدید | 50 پست

خانوما میشع بگین یه دختر سبک چه ویژگی هایی داره ممنون میشم

امروز تو یه تایپیک ناجور شکستمااا:(

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر سبک؟ خیلی زیادی لوده بازی درمیاره .. درست حسابی لباس نمیپوشه .. همش میخواد تو چشم باشه

لوده ینی چی

تعاریفش از نظر هر کسی متفاوته!

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

بلند حرف میزنه. داد میزنه. بلند میخنده. زیاد جیغ میکشه. عاشق همه میشه😂فقط همین و دارم مثل بچه ...

اها

لوده ینی چی

کسی که طنز دقیق و بجایی نداره و هر کار دم دستی ای برای خندیدن انجام میده

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

دختر سبگ بلند بلند میخنده به اخلاقیات پایبند نیست.به سگ نرم رحم نمیکنه.. واسه جلب توجه هر کاری میکنه لباسای بد میپوشه بدن نما یا لختیییی..همش،لاس میزنه..اویزون پسراس..غرور نداره...دنبال تیغ زدن مرداس..یا خدا جه دل پری دارم😂😂😂😂

میخواد همش جلو چش پسرا باشه واسش اهمیت نداره لباسش تا چقدر بازه و همه میبیننش 

پسر ببینه واسش عشوه میاد تا حدی که رفیقشم باشی خودتو فدای اونپس ره میکنه که حداقل پسره رومثلا تورش کرده باشه😏😧😧