2777
2789
عنوان

به سوالت ذیل پاسخ دهیدباتشکر😐

281 بازدید | 58 پست

۱-آیامردی دراین کشوروجوددارد که هیچ رابطه ای قبل ازدواج بادختری نداشته باشد؟اگرپاسختان به این سوال مثبت است همچین مردی راچگونه ارزیابی میکنید؟پخمه؟کودن؟عقب مانده؟یابالعکس؟(مقید،محجوب،مودب)

۲-آیادراطرافیانتان موردی داشتیدکه دخترمقیدومذهبی باپسری بی قیدوبندازدواج نموده باشد؟یابالعکس؟نظرتان رادراین باره شرح دهید

۳-گیس همدیگه رونکشین 😒😒فقط بااحترام به عقایدهمدیگه نظرتونوبگین میخوام بدونم مهمه برام

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره شوهرمن باهیچی دختری قبل ازازدواجمون رابطه نداشته 

عاشق بوده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

۱_ بله معتقد و محجوب

۲_ بله سیب سرخ و کفتار

۳_ گیسمو کوتاه کردم دیگه ندارم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

مورد اول بگم ک آره هست زیااااااد هست مردایی ک تا قبل از عروسی هیچ رابطه ای نداشتن من زیاد میشناسم

مورد دوم ن ندیدم چون راستش تو طایفه اصلا دختر مذهبی نداریم تا ببینم با کی ازدواج کرده

سوالات خیلی زیاده حال ندارم😪😪😪

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
سوال اول بله ک دیدم . جنتلمنه واقعی تشریف دارن

جدی میگین؟پس شمانظرمثبتی به همچین مردی دارین؟بنظرتون احمق نیست؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥