2777
2789
عنوان

به سوالت ذیل پاسخ دهیدباتشکر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 58 پست
سوال اول :  بله دیدم ، به نظرم خیلی قشنگه که آدم اولین رابطش با همسرش باشه ، همچین مردی قابله ...

ازنظرمنم همین طورولی بارهابخاطراین عقیدم موردسرزنش وتمسخرواقع شدم نمونش امروز.خانمی بهم گفت طرزفکرت اشتباهه که فکرمیکنی قبل ازدواج اگه باکسی درارتباط نیستی خیلی خوبه وکارخوبی میکنی بعدم انتظارنداشته باش تواین زمونه همچین پسری باشه که اگه باشه پخمه است؟مردتنوع طلبه ودنبال رابطه وایناهرگزنمیتونه مثلاتا۲۸یا۳۰بادختری نباشه کلیم تحقیرم کرد!!!

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراکه نیست هست ولی همشون مثل هم نیست بعضیاشون فرهنگشون اجازه نداده بعضیا خیلی بخاطر عقایدشون بعضیام ...

مرسی عزیزم کاملادرست گفتین💜

خب طبیعیه ادم به جنس مخالف علاقه داره حالا اونیکه مذهبیه زود اردواج میکنه  اونی که نیست اگ ...

بااحترام بانظرتون کاملامخالفم

ازنظرمنم همین طورولی بارهابخاطراین عقیدم موردسرزنش وتمسخرواقع شدم نمونش امروز.خانمی بهم گفت طرزفکرت ...

این خانم با شما رفتار بد و تندی داشته ، هر کسی یه عقیده ای داره نباید عقایدمون رو به زور به کسی تحمیل کنیم .

یه عده می گن دوست پسر ، دوست دختر خوبه و خوبه که قبله ازدواج رابطه داشته باشیم یه عده هم می گن نه و مخالفن .

من خودم خوشم نمیاد که دوست پسر داشته باشم اما به کسی هم که دوست پسر داره کاری ندارم ( یه عده از دوستام دوست پسر دارن و انسان های خیلی خوبی هستن و ما به عقاید هم احترام میزاریم .) و خودم به شخصه دوست ندارم قبل از همسرم با کسی رابطه داشته باشم .

اینجا بعضیا بی منطقن عزیزم زیاد جدی نگیر یا بچن از روی بی فکری حرف میزنن ،همه باتوجه به صلاحشون زندگ ...

اینجانه گلم یکی ازآشنایان بودن ۴۰سالشونم بود.شمام موفق باسی گلم😍

این خانم با شما رفتار بد و تندی داشته ، هر کسی یه عقیده ای داره نباید عقایدمون رو به زور به کسی تحمی ...

دقیقا.بعدهمین توقعم ازهمسرآیندتون دارین؟که پاک باشه؟

دقیقا.بعدهمین توقعم ازهمسرآیندتون دارین؟که پاک باشه؟

خب ترجیح میدم قبل از من با کسه دیگه ای نبوده باشه ،ولی اگه قبل از من دوست دختر یکی دوتا داشته باشه یعنی از اون دختر بازا نباشه و دخترا رو اذیت نکرده باشه و اخلاقش خوب باشه و منطقی باشه ، می تونم روش فکر کنم .

چندسالگی ازدواج کردین؟ازدواجتون سنتی بود؟همسرتون مذهبین؟

هنوز مزدوج نشدیم نامزدیم

تقریبا سنتی بود 

مذهبی شدید نه اهل نماز و روزه هست و ب خیلی چیزا پای بنده 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍