مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 عنوان نی نی یار جان 66 بازدید | 10 پست میشه لطفاً کاربری @kiyannaa رو برگردونید 😢@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب نی نی یار گفتن از قسمت تماس با ما پیام بذارم ۳ روزه پیگیرم اما وصل نشدمبخدا کاربر بی حاشیه ایم 😢💙 Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی 1399/03/12 | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 قول میدم دیگ تاپیکای سیاسی حرف نزنم توروخدا برگردونید 😢@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 دلم برای سایت تنگ شده نی نی یار جون من شما برگردون حداقل😢@نی_نی_یار_شب @نی_نی_یار_شب بخدا تاپیک ناجور نزدم ب کسیم توهین نکردم Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 @نی_نی_یار_شب Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 دلم برای سایت تنگ شده نی نی یار جون من شما برگردون حداقل😢 @نی_نی_یار_شب @نی_نی_ی ... عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مدیریت سایت تماس با ما هست ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مد ... بله سیاسی بوده ولی بخدا چیزی نگفتم همین ک تو بحث شرکت کردم دیدم تعلیق شدمقول میدم دیگ تکرار نشهنی نی یار گفتن چن روز دیگ باز میشه ولی نمیشه زودتر برگردونید 😢؟ Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مد ... قول میدم تکرار نشه بخدا من حرف بدی نزدم اصن نامردی تعلیق شدم 😢نی نی یارم گفتن صبر کنم ولی الان ۳ روز گذشت نمیشه چشم پوشی کنید؟ Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 قول میدم تکرار نشه بخدا من حرف بدی نزدم اصن نامردی تعلیق شدم 😢 نی نی یارم گفتن صبر کنم ولی الان ۳ ... دوباره پیام بدین ایشالا درست بشه ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 دوباره پیام بدین ایشالا درست بشه چشم شمام بی زحمت یه چک بکنید شاید فرجی شد @kiyannaaخدا میدونه کاربر بی حاشیه ای هستم منو میشناسن😢💙 Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی
miniyar_2 عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41598 چشم شمام بی زحمت یه چک بکنید شاید فرجی شد خدا میدونه کاربر بی حاشیه ای هستم منو میشناسن😢💙 بله می شناسم ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
مریم_گلی787 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 166 بله می شناسم خب خدارو شکر اگ امکانش بود پیگیری کنید سه روز شد دیگ تنبیه شدم 😅💙 Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی