2777
2789
عنوان

نی نی یار جان

66 بازدید | 10 پست

میشه لطفاً کاربری @kiyannaa رو برگردونید 😢

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار گفتن از قسمت تماس با ما پیام بذارم 

۳ روزه پیگیرم اما وصل نشدم

بخدا کاربر بی حاشیه ایم 😢💙

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   

قول میدم دیگ تاپیکای سیاسی حرف نزنم توروخدا برگردونید 😢

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

Kiyannaa سابقم همونک پروفش ساندویچ گاز میزنه فعلا با این کاربری ول میچرخم تا کاربری خودم برگرده😢 این کاربری قرض گرفته شده است تف ب تعلیقی   

دلم برای سایت تنگ شده نی نی یار جون من شما برگردون حداقل😢

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب  

بخدا تاپیک ناجور نزدم ب کسیم توهین نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای سایت تنگ شده نی نی یار جون من شما برگردون حداقل😢 @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_ی ...

عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مدیریت سایت تماس با ما هست 

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مد ...

بله سیاسی بوده ولی بخدا چیزی نگفتم همین ک تو بحث شرکت کردم دیدم تعلیق شدم

قول میدم دیگ تکرار نشه

نی نی یار گفتن چن روز دیگ باز میشه ولی نمیشه زودتر برگردونید 😢؟

عزیزم باید دید به چه علت بسته شده اگر سیاسی باشه کمی زمان بره تنها راه که ببینید کی بر میگرده فقط مد ...

قول میدم تکرار نشه بخدا من حرف بدی نزدم اصن نامردی تعلیق شدم 😢

نی نی یارم گفتن صبر کنم ولی الان ۳ روز گذشت نمیشه چشم پوشی کنید؟

دوباره پیام بدین ایشالا درست بشه

چشم شمام بی زحمت یه چک بکنید شاید فرجی شد  @kiyannaa

خدا می‌دونه کاربر بی حاشیه ای هستم منو میشناسن😢💙

بله می شناسم 

خب خدارو شکر اگ امکانش بود پیگیری کنید سه روز شد دیگ تنبیه شدم 😅💙