دو ساله اومدم این خونه به هیچی دست نزدم تا یکمی وضع مالیمون بهتر بشه برای تابستون میخوام کم کم ست هامو عوض کنم
کابینت ، مبلمان و پرده و فرش
الان سبز مغز پسته ای و کرمه
نظر بدید
چه رنگی قشنگه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
آره عزیزم ممکنه ظرفیت تخمک بیاد پایین البته به مرور زمان و با مصرف دارو ممکنه بهتر بشه
یعنی. من الان ۴سال بیشتره میگذره از عملم. تو مجردیمم بعد عمل سونو دادم میگفتن مشکل نیس چندماه پیش سونو دادم فیکول هم داشتم ولی گفت تخمدان راستت یکم کوچیک تره. نشون ماما دادم هیچی نگفت گفت همه چی نرمالع یعنی کوچیکیش ممکنه بخاطر عملم باشه ببخشیداذیتتم کردم
کاربر قدیمی ....اگ تونستی برای مشکلم ی صلوات مهمونم کن
یعنی. من الان ۴سال بیشتره میگذره از عملم. تو مجردیمم بعد عمل سونو دادم میگفتن مشکل نیس چ ...
عزیزم علت عملت چه نوع کیستی بوده؟
چه زمانی از پریودت و سایز فولیکول ات چند بود؟
کلاً اگه آندومتریوز نباشه ،مشکل خاصی برات پیش نمیاد چون یه تخمدان فعال و سالم داری نهایتاً یکمی بارداریت زمانبر میشه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم والا گفتن. کیست داشتی بزرگ بود زذ ب اپاندیست دیگ. هیچی نگفتن. ۱۸.۱۹ ۲۰.۱۱،۹
خب پس خداروشکر آندومتریوز نبوده همونطور که گفتم مشکلی نداری فقط استرس رو از خودت دور کن
اندازه فولیکول هات هم خیلی خوبه
💗💗💗
این دقیقاً شبیه مبل منه فقط پایه هاش یکم بلندتره و رنگش سبز مغز پسته ای با چوب کرم
دقت کن سفید صدفی بی روحه😕
که اولی ورق طلا هم خورده رو منبت هاش و حدوداً ۵۰۰هزینه میره بالا😬
این ولی روشن تر از اوناست.اگه با دکور خونت جور در میاد که خوبه
ممنون عزیزه دلم 🙏🏻💗😘انتخاب و تصمیم گیری برام سخت شده😩