2777
2789
عنوان

رنگبندی ست خونه بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست
کابینت هارو میخوای بدی رنگ کنن یا کلا عوض کنی؟؟؟

در هارو فقط عوض کنم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
در هارو فقط عوض کنم

من الان خونمو های گلاس زدم ب سبک مدرن.راضی ام.اگه واسه تعویض درهای کابینتات بتونن اینکارو کنن قشنگ میشه...ولی اگه تو سبک کلاسیک و اینا میپسندی ممبران بزن(گرون تر ممکنه در بیاد)...مبل و اینا هم رنگ سبز آبی تیره با ترکیب لیمویی(یا خردلی) خیلی قشنگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان خونمو های گلاس زدم ب سبک مدرن.راضی ام.اگه واسه تعویض درهای کابینتات بتونن اینکارو کنن قشنگ م ...

های گلاس که گفتم واسه این بود ک رنگ سفید میخواستی.چون واسه رنگ سفید یچیز ترتمیز و شیکی میشه

من الان خونمو های گلاس زدم ب سبک مدرن.راضی ام.اگه واسه تعویض درهای کابینتات بتونن اینکارو کنن قشنگ م ...

های گلاس آوردم دید گفت راحت میشه زد ولی ممبران گفت باید کل قفسه ها عوض بشه

حالا تو رنگش موندم سفید خیلی قشنگه و همیشه مد ولی صفحه ها رو چه رنگی بزنم 

بیشتر وسایلام هم سیلور ،خود کابینت کاره گفت طوسی دودی و مشکی بزن ولی حس میکنم خیلی خونه خفه میشه خودش اصرار داشت با نورپردازی خوب میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

ممنون از راهنماییت ببخشید خیلی سوال میپرسم

اگه تم مبلمان و پرده هارو کرم صدفی کنم و رنگ ستمو رو والان پرده ها، کوسن ها و ظروف مانور بدم به نظرت بد میشه

های گلاس آوردم دید گفت راحت میشه زد ولی ممبران گفت باید کل قفسه ها عوض بشه حالا تو رنگش م ...

من کابینتامو سفید ساده زدم با یه ردیفم رنگ بژ یا نسکافه ای طور...طوسی دلمرده میشه.بعدشم باید مبلمانتم با همون طوسی و اینا ست کنی که بازم جالب نیست.مگر طوسی خیلی روشن...ولی فک کنم علاقت به رنگ های روشن یا شاد باشه

ممنون از راهنماییت ببخشید خیلی سوال میپرسم اگه تم مبلمان و پرده هارو کرم صدفی کنم و رنگ س ...

خواهش میکنم.هر سوالی داری بپرس نظرمو میگم تا جایی بتونم.تقریبا رشتم به دکوراسیون و اینا مربوط میشه واسه همین راهنماییت کردم.

تصمیمت مانور روی کرم صدفیه؟؟؟

خواهش میکنم.هر سوالی داری بپرس نظرمو میگم تا جایی بتونم.تقریبا رشتم به دکوراسیون و اینا مربوط میشه و ...

ممنون مهربونم خداخیرت بده خیلی دست تنهام همسرمم بخاطر شغلش همه چیزو انداخته سر خودم 🙃
پس اگه اذیت نمیشی چندتا سوال دارم میپرسم
ببین خونه من ۱۰۳ متره
، تقریباً سه سال ساخت ،دو خوابه ،نورگیرش هم خوبه
شمالی  جنوبیه خواستی حدوداً نقشه اشو میکشم میفرستم
آشپزخونه به نسبت بزرگ وحالت ال مانند داره با یه اپن بزرگ
میخوام قسمت پایین ال رو از آشپزخونه کم کنم و بندازمش سر سالن به نوعی یه نشیمن درست کنم اپن روکاملاً بر دارم،

تقریباً دوتا دیوار کاشیه که باید تبدیل کنم اگه بخوام کاشی هارو بکنم و دوباره گچ و... خیلی زمانبره نظر خاصی داری

البته به ام یه سری دیوار کاذب معرفی کردن که طرح داره 

۲-کابینت هارو های گلاس سفید اگه بزنم
میشه برای یخچال فریزر و ماشین لباسشویی در تعبیه کرد یا خیلی زشت میشه آخه همونطور که گفتم وسایلام سیلوره

۳-در مورد مبلمان هم ، جهیزیه حدوداً ده سال پیشه مبلمانم تاج داره کلاسیک نیست الان چوبش قهوه ای کرم روشنه و پارچه هاش سبزه روشن

سبز دلمو زده به خاطر این گفتم زمینه رو روشن کنم مثل صدفی یا کرم خیلی روشن بعد به یه رنگ متضادش فکر کنم که والان پرده ها کوسن ها و وسایل تزئینی رنگی باشن

اگه شرایط جور باشه در نهایت واسه اون نشیمن که گفتم یه کاناپه رنگی مناسب با ستم میگیرم

بازم ممنون که وقت میزاری 

ممنون مهربونم خداخیرت بده خیلی دست تنهام همسرمم بخاطر شغلش همه چیزو انداخته سر خودم 🙃 پس اگه ا ...

خواهش میکنم عزیزم😉

ببین منم نقشه خونم شبیه خونته.آشپزخونمم ال شکله.بجا اپن جزیره زدم.فضای سالن و آشپزخونمو خیلی بازتر نشون میده.ولی حواست باشه میخوای اپن رو برداری جای وسیله های کابینت کم نیاری... واسه لباسشویی و یخچال بنظرم خیلی واجب نیست در بذاری.واسه منم سیلوره نمای بدی نداره.هم هزینت میره بالاتر هم تمیز کاریت بیشتر میشه.ولی بازم نظر خودته...دیوار کاذب هم چنتا طرح چوبی نواری دیدم خیلی قشنگه.پیداش کردم میفرستم برات.ولی مثلا تا نصف یا یک سوم اپن کاذب بزن، کلشو بزنی آشپزخونت خفه میشه.پشتش کاناپه میتونی بذاری.

هم مدل مترحک داره هم ثابت

ممنون عزیزه دلم حتماً از ایده هات استفاده میکنم

اگه اجازه بدی بهت درخواست بدم تا کم کم باز نظرتو بپرسم

خواهش میکنم.بله عزیزم راحت باش.خوشحال میشم

🙏🏻😘💗💗💗

مرجان جان امکانش هست کسی عمل کیست تخمدان انجام بده  مشگل براش پیش بیاد

آره عزیزم
ممکنه ظرفیت تخمک بیاد پایین
البته به مرور زمان و با مصرف دارو ممکنه بهتر بشه