2777
2789
عنوان

ب ی چیزی پی بردم😂😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂ن تا اون حد نبودم فقط جیغ میزدم ،😂الان ک دارم بهش فک میکنم خیلی  خجالت میکشم 😂😂😂

وااییی خدا خیلی باحالی 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مجلس بابا بزرگ خدا بیامرزم.... قسمت مرداش خودش ی فیلم طنز بود..... تو مسجد... 

اول ک  عمو مامانم میخاد سماور روشن کنه... نمیدونسته گازش روشنه.... خلاصه نگم برات ک خوبه نسوخت😂😂😂😂😂😂... اما خبر دادن بعدش کرک و پرش ریخته.... 

بعد همون عمو.... از این کپسولای حلوا مدل طرحدارش هست ک حلوا میریزن داخلش از نوع سایز کوچیکش... چسبیده بوده ب با_سنش و راه می‌رفته و پذیرایی میکرده🙄🙄🙄😑😑😑😑🤣🤣🤣🤣

بعدشم ک اومد میکروفن گرفت . گفت زندگی کردیمو هرانچه بود گذشت.... بهار و عشق و نوید و امید.... بعد دوباره تکرار کرد... ازاخرش رو کرده ب داییم گفته چی محسن اقا.. بهار و عشق و نوید و امید.. آ بارکلا... انگار کلاس درس بوده باید دایی عزادارم ک دم در واستاده بودن تکرار میکرده... داییم اینا بعدش میگفتن ب بدبختی خنده خودمونو نگه داشتیم ک کسی میاد خوش امد می‌گیم ضایع نباشه.. خلاصه ک ی طنزی برپا کرده بوده 🙄🙄🙄😑😑😑😑😑🥴🥴🥴🥴

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وااای مردم از خنده 😂😂😂😂عجب عمویی

واقعا..😂😂😂 کلا فیس و میمیکش طنزه... در عین حال خواسته خیلی دلسوزی کنه برا داداشش بنده خداا و البته مهربونه 😁😁😁

😓میمیرم از خجالت وقتی خاهراشو میبینم  ،😂

الان چن سالت 

اخی اشکال نداره بچه بودی 

خانوادت چیز ینمیگقتن؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
😔😔وای خیلی متاسفم چن سالع الان میگذره؟همسر داشت

۳سال و ۱ماه گذشته 

بله 

همسرش ۲ماهه باردار بود 

شب سالگرد ازدواجشون فوت شد😔

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍