2777
2789
عنوان

ب ی چیزی پی بردم😂😂😂😭

610 بازدید | 66 پست

ک اگ فیلمبردار تو عزادریا بود چی میشد!؟؟؟😂😂😂😂

وای وگرنه خودمو همین  الان  از پشت پرت میکردم پایین 

بچه ک بودم هرجا میرفتم واسه عزا  گریه میکردم انگار فامیل درجع یکم بود الان چشمام سوخت گفتم برای این که الکی هرجا میرفتم گریه میکردم 

پسر دختر خاله مامانم جون  بود فوت کرد هیچ رفت و امدی و صمیمیتی بینمون نبود  ک بخام براش گریه کنم واااای وقتی رفتم خونشون ایینقدر گریه کردم  ک فقط سه نفر باید دست و پای منو میگرفتن یکی اب قند برام اورد ۹_۱۰سالم بود ،،😂😂الان ک بهش فک کردم اینقدر خودمو فوش دادم بخاطر اشکای الکی ک ریختم تصمیم گرفتم دیگه گریه نکنم 

شبا وقتی سورمه میکنم چشام اشکم الکی در میاد و‌میسوزه 

😂😂😂شماهم تو عزادریا گریع میکردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰ سالمه و ایطورم 

یبار همسایمون یه پیرمرد تنها بود مرد چنان رفتم براش گریه کردم که بیا و ببین نوه و نتیجه هاش همیطور هاج واج نگام میکردن😂

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

اتفاقا تشییع جنازه عموم رو فیلم برداری کردن

من ۶سالمه باروسری زرد قناری😅😅😅بپربپر میکردم

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

ن الکی دستمال میزدم زیر چشام یا عینک میزدم و الکی مثلا اشکامو پاک میکردم 😐

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞